Witam, polecicie mi jakis monitor do konsoli, do ~~700zl?
I ogolnie co sadzicie o monitorze zamiast tv do konsoli.
Co sadzicie o tym? MONITOR LG LED 22" E2260V-PN
Jesli to ma byc monitor pod konsolke, to szukaj monitora do gier. Nie wiem, nie znam sie na tym, ale zawsze wydawalo mi sie, ze te wszystki ebajeranckie monitory fajnie wygladaja, ale sa gorsze. Chodzi mi o ten, co podeslales. Ze niby super cienki, itp. Ale jak jego cechy? Na to patrz. Najlepiej poszukaj jakichs testow sprzetu na profesjonalnych serwisach albo poczytaj o wszystkich cechach, jakie maja znaczenie, itp. Ja sie na tym nie znam, ale tak patrze na monitor, ktory dales, to ma on czas reakcji 5ms. Nie wiem czy to nie jest za duzo, bo tak patrze na inne monitory, to maja mniej, a to chyba dosyc wazne przy grach (nie wiem, nie znam sie, i czy w ogole widac jakas roznice miedzy 5 ms a 2?)
Wiem ze temat spamerski, ale nie dzieje sie nic ciekawego na forum, wiec zrobilem :-D.
Jesli ktos ma jakis monitor do konsolki i sie na tym zna to zapraszam do dyskusji.
A ten czas reakcji faktycznie spory >.> Najlepsza by była plazma, ale czy jest monitor plazmowy? XD
http://allegro.pl/monitor-benq-lcd-22-g2220hd-dvi-d-sub-36m-i1483777841.html
sam uzywam tego monitorka pod ps2 i xboxa i gra sie na nim wysmienicie . nie za wielki nie za maly dobra grafa czego wiecej trzeba kup do tego jakies dobre glosniki i mozesz napierac nocami w Resident Evil 5
gwarantuje ci dobry klimat
i mysle ze cena 400-500 zl to nie jest duzo jak masz na nim grac dlugie dni i wieczory