Witam.
Otoz od dlugiego czasu podczas robienia czegokolwiek na monitorze po jakims czasie jego kolor zmienia sie na zolty, czasem mryga raz normalny a raz zolty a czasem przez dluzszy czas jest zolty a potem znowu normalny. Z gory mowie ze nie jest to wina monitora bo patrzylem na 3 roznych i bylo to samo . Jakies pomysly?
btw moja karta graficzna to ati radeon hd 4300/4500
Monitor robi sie zolty
Wydaje mi się ze może to być wina kabla, bo takie rzeczy się działy tylko gdy psul sie kabel, oczywiście jeśli jest to jakiś stary monitor CRT, ale jeśli LCD lub LED to nie wiem. Pozostaje Ci sprawdzić kabel lub oddać monitor do jakiegoś serwisu jeśli jest to LCD / LED, lub lupić nowy monitor.
Mogłbyś podać jaki to jest monitor? No chyba że padły jakieś kondensatory/podwietlenie, tutaj mozna sobie gdybać.
pisalem sprawdzalem na 3 monitorach i trzech roznych kablach.
1. wtyczka karty graficznej
2. karta graficzna
3. problem z systemem
Sprawdź wtyczki tj. porusza wtyczką która wchodzi do karty graficznej.
Witam.
Otoz od dlugiego czasu podczas robienia czegokolwiek na monitorze po jakims czasie jego kolor zmienia sie na zolty, czasem mryga raz normalny a raz zolty a czasem przez dluzszy czas jest zolty a potem znowu normalny. Z gory mowie ze nie jest to wina monitora bo patrzylem na 3 roznych i bylo to samo . Jakies pomysly?
btw moja karta graficzna to ati radeon hd 4300/4500