Mono-brew :)

Jak mało kto posiadam monobrew, jednak ostatnio się zastanawiałem czy nie ściąć jej, jakie jest wasze zdanie ścinać czy nie? :)

Bądź co bądź zasada tym więcej włosów tym bardziej męski w tych czasach już nie działa, tak to byłbym nowym Chukiem Norrisem D: Czy będzie mi ładniej - nie mam pojęcia, może ściąć na początku wakacji na próbę?

Dzięki wielkie.

Weź od mamy pincetę i to powyrywaj, w dzisiejszych czasach to żaden wstyd że facet o siebie dba. Najlepiej poszukaj w necie jak się za to zabrać żeby osiągnąć wymagany efekt, z tego co wiem na kanale alpha m. była instrukcja jak zadbać o brwi.

Zetnij mono brew zawsze wygląda źle nie wygląda się z nią męsko a po prostu brzydko i obrzydliwie.

Na pewno jest lepiej bez mono brwi.
Do kosmetyczki idź i ona powinna Ci woskiem albo pincetą wyrwać "łączenie" brwi :D

P.S Zrób mewę :D

Dzięki za szybkie odpowiedzi :P, a więc chyba zobaczę co z tego wyjdzie na wakcje :)

Ps. Akurat mewa u mnie wygląda ekstra, bo mam też długie i gruby brwi :D

Ps.2 Co do długości to dziś skróciłem jak umiałem.

Tylko pamiętaj że to nie jest tak hop-siup i po sprawie, brwi szybko odrastają i jak już zaczniesz je wyrywać/przycinać to musisz to kontynuować i poświęcać na to czas chociaż raz w tygodniu.

Dzięki za rade, jak uznam że warto to o tym nie zapomnę :P

Ps. Ahh musiał tata dać te geny :D

Weź od mamy pincetę i to powyrywaj, w dzisiejszych czasach to żaden wstyd że facet o siebie dba.

Raczej to że ktoś ma monobrew to oznaka że o siebie nie dba.

Co do autora, to powinieneś to zrobić już dawno temu.

Zetnij to jak najszybciej, ale najpierw pokaż zdjęcie :D

Ja zawsze wyśmiewam ludzi, którzy mają monobrew- oczywiście nie w twarz, bo mam dobre serce i nie jestem AŻ TAKI chamski, ale tak- jest to chamskie z mojej strony B).

Zdjęcie bym pokazał ALE

1. Brak dobrego aparatu

2. Moja twarz jest taka "ładna", że wątpie aby ktokolwiek zwrócił uwagę na brew D:

ps. ResE gdzie mieszkasz? Będę cię unikał. |:l

Problemy pierwszego świata... Nawet zwykłą maszynką se to zgól podczas porannej toalety, czy coś...

Wiesz... Żyłem z tym kilka lat,trudno tak po prostu to zrobić D:

Zetnij brwi a to nad nosem zostaw.
Zawsze chciałem zobaczyć taki eksperyment.

Wiesz, widziałem kiedyś komiks o tym :D Ale do tego trzeba mieć strasznie zarośnię brwi, ja o moje nieco dbałem

Jak mało kto posiadam monobrew, jednak ostatnio się zastanawiałem czy nie ściąć jej, jakie jest wasze zdanie ścinać czy nie? :)

Bądź co bądź zasada tym więcej włosów tym bardziej męski w tych czasach już nie działa, tak to byłbym nowym Chukiem Norrisem D: Czy będzie mi ładniej - nie mam pojęcia, może ściąć na początku wakacji na próbę?

Dzięki wielkie.