Jako że w czwartek startuje MHW około 18:00 naszego czasu, znajdą się osoby które chciałby spróbować swoich sił w grupie?
Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę o zostawienie swojego Discorda, a na pewno się odezwę!
Mikrofon wymagany!
Jako że w czwartek startuje MHW około 18:00 naszego czasu, znajdą się osoby które chciałby spróbować swoich sił w grupie?
Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę o zostawienie swojego Discorda, a na pewno się odezwę!
Mikrofon wymagany!
Pytles#7229
to mój discord, choć na początku chyba będę grał solo. Mimo wszystko będziemy w kontakcie w razie czego
Przecież MH jest grą głównie solo. Pomoc od innych graczy uzyskujemy dopiero na polowaniach po odpaleniu racy - i to max 3 (przyzywanie trochę jak w Dark Souls). A szkoda, przydałby się prawdziwy MMO w tym świecie.
Mozna zaprosic do gry maks 3 znajomych i grac razem od poczatku, racy nie trzeba odpalac a wiadomo ze razem razniej
Gierke juz mam tez jutro zaczne od 18 pewnie zaczne solo ale temat do kontaktu moze zostac
Czy w takim razie da się stworzyć coś w stylu gildii?
Tak mozna nalezec chyba maksymalnie do 8 gildi/społeczności
Co do godziny premiery wyskakuje mi coś takiego
Worldwide [WW] 0 days, 13 hours, 6 minutes and 37 seconds. PC (Microsoft Windows)
To w takim razie bardzo ciekawe, bo można umawiać się na polowania z różnymi osobami ze swojej gildii
Hej, też zaczynam dzisiaj granie, mój discord to koffeina#9031, można by zrobić jakiś mały server dla polskiego community PC, bo takiego nie znalazłam. Ja na początku też raczej solo, potem na większe polowania można się zgadać, czy po prostu żeby sobie pogadac o gierce
Mogę wam ogarnąć kanały na prywatnym TS według potrzeb bez limitu miejsc. Piszcie w razie czego
słabo szukałeś polskie community juz działa
Hej,
zapraszajcie mnie do znajomych, jak tylko odblokują grę piszę się na wspólne granie:)
Szukałam dobrze, bo chciałam znaleźć community na discordzie, dla mnie jest najwygodniejszy ale dzięki za link, tam też zajrzę edit: no słabo że nie macie pełnej nazwy gry w nazwie, pewnie dlatego nie znalazłam
Witam moze i ja bym zagral jakas ekipa sie zbiera ?