Monster Summer Sale- gra

Siemanko, wraz z nową aktualizacją Steam (a zarazem mega obniżkami na lato) dodali oficjalną gierkę tej wyprzedaży. Można zdobyć w niej karty, odznaki i tak dalej. Pytanie jest takie:

Jak do cholery dobić szybko level? Gość z Niemiec (którego poznałem w CS:GO) ma 3400+ level a ja co 5 minut dobijam tylko o jeden level w górę. Od czego to zależy? Jakiś poradnik co robić, czy co?

Luck- jesli masz aktywnych graczy w grze (po 1000 osob jest) to wbija sie bardzo szybko- np w poprzednim rozdaniu mialem 840+, w tym nawet do 800 sie nie wejdzie... A i tak exp za odznaki w pewnym momencie stopuje- tak wiec czy 1k czy 3,4k nie ma znaczenia :)

No właśnie w pierwszy dzień w 3 minuty dobiłem do 280 któregoś lvla, potem zacząłem nową gre i 140, eh. Okej dzięki.

co ile sie to restartuje ? co daje wyzszy lvl ?

Restartuje się codziennie o 18. Im wyższy lvl wbijecie tym więcej dostaniecie punktów do następnej gry. Pnukty wykorzystujesz do kupienia różnych przedmiotów, przed rozpoczęciem nowej gry Monster.

karty wpadaja jak gram czy nie musze grac ?

Siemanko, wraz z nową aktualizacją Steam (a zarazem mega obniżkami na lato) dodali oficjalną gierkę tej wyprzedaży. Można zdobyć w niej karty, odznaki i tak dalej. Pytanie jest takie:

Jak do cholery dobić szybko level? Gość z Niemiec (którego poznałem w CS:GO) ma 3400+ level a ja co 5 minut dobijam tylko o jeden level w górę. Od czego to zależy? Jakiś poradnik co robić, czy co?