Moorpg zarobkowe myland Mega Rpg

Witam Zapraszam do rewelacyjnej gry. Plus perspektywa zarobku po 3 miesiącach gry mało, jeszcze polaków gra bo gra jest nowa

start był w Rosji tam gra 500 tys ludzi i wypłaciło już 1,5 ml usd !!! poważnie sami sie przekonajcie warto się zapoznać z gra :)

MYLAND gra jest pl wszystko bardzo proste i nie wymaga wkładu praktycznie 60 zł ja wpłaciłem żeby grac z premium a teraz już taka ilość pereł zbieram w jeden dzień 1800 pereł= 60 zł jak się przyłożę. :) rewelacja dla strategów miłośników RPG diablo sa item są potwory są gracze klany rewelacja za rok czy za 2 lata będzie 5 mil graczy i twoje konto będzie bez cenne zacznij grę juz dziś !!! :)

ile można zarobić nie będę pisać bo to zależne od czasu grania ja pracuje wiec mało mam czasu miesięcznie 200-250 USD wypłacam ale

nie o to w tej grze dla Mnie :) teraz wole ulepszać i ulepszać miasta wojska itp itp gra ciągle się rozbudowuje na start normalnie trzeba budować wydobycie surki młyny chaty drwali itp kamieniołomy pobudować potem wojo i można spijać śmietankę :)

Premium 650 perel jakies 30 zł płatność 649 pereł 30 dni na start się przydaje bo można robić budowle na zapas i studiować naukę tzn skille no i eksplorujemy teren automatycznie można wynaleźć słone jezioro co żyje 10-21 dni od 4 tys do 11 tys czarnych pereł daje to prawie 400 zł przy wypłacie

po 30 dniach dostajemy wojsko z questów obronę starożytnych i na 60 dni ptaszka ochrone przed graczami i można grabić już poważne ruiny gdzie sa czarne perły item Scrolle rewelka

oczywiście sa itemy warte 12 tys usd a jeden bohater może nosić takich od glowy po buty 9 ruscy kupują za USD ...

można jak w każdej grze płacić płacić i miec wszystko odrazu ale to na pl niema chyba ani 1 czlowieka co stac go na item za 12 tys usd ... ale można się bawić i grac wybór zależy od Ciebie ale nie jest tak ze ta gra wymaga opłat bo nie idzie grac i niema mowy bardzo dobry moorpg proszę ocenić samemu tutaj recenzje gry zapraszam

http://www.cda.pl/mmo/12261 nie zależnych ludzi ...

Strategiczno-ekonomiczna gra MMOorpG, w której zostałeś władcą osady. Zarządzaj swoim ludem i spraw, aby byli szczęśliwi. Zbieraj czarne perły, za które ulepszysz swoją osadę lub zamienisz w realną gotówkę, którą właściciele gry wypłacają regularnie.

Strategiczno-ekonomiczna gra MMOG, w której zostałeś władcą osady. Zarządzaj swoim ludem i spraw, aby byli szczęśliwi. Zbieraj czarne perły, za które ulepszysz swoją osadę lub zamienisz w realną gotówkę, którą właściciele gry wypłacają regularnie.

LINK do grania od zaraz

warn_ico.png
Warn za Reflink. - crracked

Jeden z najbardziej chaotycznie napisanych postow jakie przyszlo mi ostatnio czytac. Nie zacheciles mnie tym w ogole. Chociaz nie wiem ile mialbym zarobic to nie sprobuje-.-

Popraw i dodaj link bez referala, bo warn poleci.

ale bez refera nie będę mógł pomagać w tej grze chodzi o uczni to specyficzna gra sprawdz modzie za refera nie dostaje nic w tej grze dopiero jak pomogę tym co zaprosiłem to logiczne !:) pozdrawiam

Czy jest na sali tłumacz? anhelus, weź głęboki oddech i ostatniego posta popraw bo za Chiny ludowe nie rozumiem.

Opisz coś więcej o co w tym chodzi.

Tak ciężko wpisać w google?

http://mlgame.pl/

Z tego co jest napisane, te Czarne Perły czy jak to się tam zwie, można zamieniać za pieniądze TYLKO na płatnych serwerach, więc w zasadzie (jeśli nie chcecie wydawać pieniędzy) tylko mu pomagacie. Niezbyt warto grać jeśli nie ma się zamiaru zarabiać na tym. Oczywiście, jeśli ma ktoś dobre serduszko i mu się nudzi to może pograć :P

gra jest superrrrr

Mnie tu tłumaczem Google śmierdzi.

Ja Ci chyba pomogę i w to zagram.

Pod warunkiem że zainwestujesz w dobrego lingwistę, bo za cholerę Cię nie rozumie.

PS

Czy, w walce sam kierujesz swoimi jednostkami ? ( Na wzór Forge of Empire ? )

Admin, czy to nie jest jak kolega powyżej już wspomniał tłumacz google? Znajome błędy widzę. O.O

Brak jakiejkolwiek interpunkcji razi moje oczy. Mam wrażenie, że nie pisał tego polak. Nie dotrwałem do połowy tekstu.

dostaje mase emaili itp staram się zamiesić wszystko już w info słowa typu ochrona starożytnych surka itp itp to słowa z gry muzę temu nie rozumiesz ja napisałem go od tak a każdy niech se robi co chce ja polecam gre

po zalogowaniu do gry mamy w lewym rogu 3 okienka forum gry wiki gry wszystko można znalesc gra nie jest trudna ogame jest trudno i beznadziejnie nudne przy tej grze !! to tyle Pozdrawiam

po zalogowaniu do gry mamy w lewym rogu 3 okienka forum gry,encyklopedia gry wszystko jest opisane nie spotkałem ze w żadnej grze z taka pomocą

warn_ico.png
Warn za Triple Post. - crracked

Zostawcie go proszę - czytanie tych postów to po prostu wspaniała, popłudniowa rozrywka - ja nawet zapłace, ale niech pisze!

Ps. Zakładam Forumowy Klub Odkrywcy. W tym klubie będziemy badać obce języki (anhelusowizmy) i zwiedzać piramidy.

WYSPAŁEM SIĘ I Poprawiłem DZIĘKI ZA SZCZEROŚĆ :)

Dzieki Rewelacyjna gra polecam tego szukałem czemu oni się nie reklamują tak bym nie znalazł dziękuje

dzięki za mega zainteresowanie :) jest już sporo graczy najważniejsze ze wszyscy zadowoleni z gry i o to chodziło :) Pozdrawiam widzimy się w grze :)

gra ma swoja wiki po lewej stronie wszystko jest co jak robic jak cos priv pomoge jak ktos ma pytania

rewelacja szukam ludzi do nowego klanu !!