Witam Zapraszam do rewelacyjnej gry. Plus perspektywa zarobku po 3 miesiącach gry mało, jeszcze polaków gra bo gra jest nowa
start był w Rosji tam gra 500 tys ludzi i wypłaciło już 1,5 ml usd !!! poważnie sami sie przekonajcie warto się zapoznać z gra
MYLAND gra jest pl wszystko bardzo proste i nie wymaga wkładu praktycznie 60 zł ja wpłaciłem żeby grac z premium a teraz już taka ilość pereł zbieram w jeden dzień 1800 pereł= 60 zł jak się przyłożę. rewelacja dla strategów miłośników RPG diablo sa item są potwory są gracze klany rewelacja za rok czy za 2 lata będzie 5 mil graczy i twoje konto będzie bez cenne zacznij grę juz dziś !!!
ile można zarobić nie będę pisać bo to zależne od czasu grania ja pracuje wiec mało mam czasu miesięcznie 200-250 USD wypłacam ale
nie o to w tej grze dla Mnie teraz wole ulepszać i ulepszać miasta wojska itp itp gra ciągle się rozbudowuje na start normalnie trzeba budować wydobycie surki młyny chaty drwali itp kamieniołomy pobudować potem wojo i można spijać śmietankę
Premium 650 perel jakies 30 zł płatność 649 pereł 30 dni na start się przydaje bo można robić budowle na zapas i studiować naukę tzn skille no i eksplorujemy teren automatycznie można wynaleźć słone jezioro co żyje 10-21 dni od 4 tys do 11 tys czarnych pereł daje to prawie 400 zł przy wypłacie
po 30 dniach dostajemy wojsko z questów obronę starożytnych i na 60 dni ptaszka ochrone przed graczami i można grabić już poważne ruiny gdzie sa czarne perły item Scrolle rewelka
oczywiście sa itemy warte 12 tys usd a jeden bohater może nosić takich od glowy po buty 9 ruscy kupują za USD ...
można jak w każdej grze płacić płacić i miec wszystko odrazu ale to na pl niema chyba ani 1 czlowieka co stac go na item za 12 tys usd ... ale można się bawić i grac wybór zależy od Ciebie ale nie jest tak ze ta gra wymaga opłat bo nie idzie grac i niema mowy bardzo dobry moorpg proszę ocenić samemu tutaj recenzje gry zapraszam
http://www.cda.pl/mmo/12261 nie zależnych ludzi ...
Strategiczno-ekonomiczna gra MMOorpG, w której zostałeś władcą osady. Zarządzaj swoim ludem i spraw, aby byli szczęśliwi. Zbieraj czarne perły, za które ulepszysz swoją osadę lub zamienisz w realną gotówkę, którą właściciele gry wypłacają regularnie.
Strategiczno-ekonomiczna gra MMOG, w której zostałeś władcą osady. Zarządzaj swoim ludem i spraw, aby byli szczęśliwi. Zbieraj czarne perły, za które ulepszysz swoją osadę lub zamienisz w realną gotówkę, którą właściciele gry wypłacają regularnie.
LINK do grania od zaraz