1. Chciałbym znać opinie doświadczonych "klientów" tego serwisu, zwłaszcza czy zakupiony towar po przysłaniu był bardzo dobry czy średniej jakości jak to czasami kurier potrafi przywiezć, a także na oko czas dostarczenia do klienta.
Bardzo dobry czy średniej jakości ?;p Był nowy i zgodny z zamówieniem. Czas dostawy w 99% jest zgodny z opisanym w koszyku.
2. Lepiej kupić komputer gotowy z Morele.net czy wybrać sobie jakieś propozycje komputerów składanych na ten miesiąc. Co sądzicie o ich "gotowcach", jeśli komuś zdarzyła się taka sytuacja, by takiego kupić.
Wybrać propozycje na ten miesiąc.
3.Obsługa jest wiarygodna? Można się z nimi dogadać?
Zrobiłem u nich 3 zamówienia, zresztą jedno przyszło 3 dni temu ;p.
Ogólnie powiem ci sytuacje z życia wziętą, kumpel kiedyś zamówił tablet, przysłali mu zły, normalnie odesłał (wcześniej poinformował telefonicznie), wysłali dobry - pokryli koszta dostawy.
Moja pierwsza paczka jaką składałem parę lat temu, była wzmianka że produkt jest w magazynie czyli teoretycznie powinien być następnego dnia, odczekałem jeden dzień ... drugi ... a zamówienie dalej w realizacji. Zadzwoniłem do nich podałem numer zamówienia, przeprosili za pomyłkę (błąd w bazie danych) cześć już do nich doszła od dystrybutora i wysyłają paczka, przyjechała wieczorem.
Jeszcze jeden taki zonk, kumpel prosił aby w jednej paczce były dwie faktury, przesłali w jednej.
Wydaje mi się że oni po prostu maja strasznie dużo tych zamówień i czasem logistycznie nie ogarną ale jak sam widzisz można się z nimi dogadać.