Morele.net - raty

Witajcie, mam do was zapytanie a konkretniej do osób które kupowały już w tym sklepie na raty.

w zakładce pomoc->raty jest napisane tylko tyle że trzeba podpisać umowę ratalną.

I tu rodzi się moje pytanie, nie trzeba żadnych dodatkowych dokumentów? np. zaświadczenia z pracy o zarobkach czy czegoś takiego??

Pisze bo 1 raz będę brał coś na raty :)

Nigdy nie kupowałem nic na raty, ale tak na logikę biorąc to zawsze można dowiedzieć się szczegółów w sklepie, przecież jest kontakt.

Hmm i tak zrobię raczej.

Myślałem, że jest ktoś kto już kupował tam na raty i by mi przybliżył co i jak :)

Tak trzeba okazać dokumenty potwierdzające (z ostatnich 3 miesięcy) zarobi... Firma która udziela rat konsultuje twoją zdolność ratalną z bankiem. I otrzymasz odpowiedź w przeciągu 20/30 minut :)

Witajcie, mam do was zapytanie a konkretniej do osób które kupowały już w tym sklepie na raty.

w zakładce pomoc->raty jest napisane tylko tyle że trzeba podpisać umowę ratalną.

I tu rodzi się moje pytanie, nie trzeba żadnych dodatkowych dokumentów? np. zaświadczenia z pracy o zarobkach czy czegoś takiego??

Pisze bo 1 raz będę brał coś na raty :)