Wypowiem sie, jako, ze w tym tyg zamawialem.W sobotę sam zlozylem zamówienie właśnie z morele. Kupowalem kompa i5 4570 r9 270x którego polecalo mi parę osób z tego forum.
Zamówienie przyjęli w poniedziałek, co jest normalne, bo w weekendy nie robią. W środę rano miałem juz kuriera u siebie o 10
, mimo, ze miał się pojawić po 16 według morele, ale i tak na plus. Zestaw złożyli mi solidnie, o dziwo GPU mi odrazy do obudowy zamontowali przez co byłem trochę zdziwiony i zmartwiony, bo co niektórym jak czytałem na forum to nie montowali,coby się nie uszkodziła w transporcie. Na szczęście wszystko jest ok na pierwszy rzut oka, jutro dopiero będę miał chwile instalować system(miałem windę na pendrivie ale jakiś błąd wywala, chyba źle się zainstalowalo czy cos, wiec jutro Pożyczę napęd od kumpla, bo kupilem kompa bez napedu) i włączyć jakąś giere by sprawdzić jak działa, w razie czego będę pisał jakby cos było nie tak (odpukac).
Według mnie śmiało możesz zamawiać, dobry sklep. Ewentualnie możesz myśleć nad techplanet. Przez rok mogło się dużo zmienić wiec tych problemów co były w lutym dwa lata temu raczej juz nie ma.