Morele - rabat

Witam! staraliście się może kiedyś o rabat na morele? Ja przy zamówieniu za 4100 zł dostałem rabat 30 zł ;0

Nie wiem tylko czy oni robią sobie jajka czy co? myślicie, że dało by rade zdobyć więcej?

W ostatniej chwili napisałem do nich wiadomość i akcja z tym rabatem to kolejny przykład na to, że ten sklep jest jakiś lewy...

Sam kręcę interes i jak bym komuś wyjechał z rabatem 30 zł to nigdy bym nie zarobił...

Jak to wyglądało u was?

Nie wiem jak z rabatami w innych sklepach, ale w komputroniku za identyczny zestaw strzelą tobie cenę 5 tysięcy i wtedy będą mogli bawić się w rabaty. Czy sklep lewy? Mam 7 zrealizowanych zamówień w tym sklepie i jakoś nie narzekam.

Jak składasz zamówienie za 4k, to zarobią wystarczająco dużo, żeby 30zł ich w żaden sposób nie zabolało. ; ) Sam robiłem u nich zakupy nie raz i nie narzekam.

No tak ale rabat 30 zł? jak zamawiałem laptopa z byłej strony "komputer partner coś tam coś tam" dostałem orginalny win7 jako rabacik i super promocje na sam sprzęt...

Oni tak czy siak zarabiają na tym duży pieniądz więc dziwie się, że wyjechali mi z taką propozycją :D

Głupi instrument jak zamawiałem na internecie to jak okazało się, że przysłali mi nie to co chciałem to bez problemu wysłali mi drugą paczkę z tym co chciałem, a poprzedniego nie musiałem oddawać więc miałem przykłady normalnego zachowywania się sklepów internetowych.

Skoro nie podobają Ci się rabaty jakie przedstawia sklep to po co u nich kupujesz?

Nic u nich jeszcze nie kupiłem

To zależy raz zamawiałem u nich myszkę niestety nie mieli na stanie to dali mi z racji tego rabat 20 % na następne zakupy to kupiłem wtedy innego gryzonia i klawiaturkę i zaoszczędziłem ponad 100 zł. Potem jeszcze 2 razy dostałem na maila rabat 10 % także jeśli już to sami dają rabaty i wtedy się opłaca a jeśli ktoś ich prosi o rabat to może i coś dostanie ale nie będzie to duża kwota w końcu to nie targowisko :)

Na muve zamowilem na xboxa diabolo 3 i czekalem na niego około miesiąca i żadnej rekompensaty nie dali. Morele akurat lubię , bo parę rzeczy u nich kupilem i obyło się bez żadnych przeszkód. Mógłbym ten sklep polecac w ciemno bazując na moim doświadczeniu z nimi.

Witam! staraliście się może kiedyś o rabat na morele? Ja przy zamówieniu za 4100 zł dostałem rabat 30 zł ;0

Nie wiem tylko czy oni robią sobie jajka czy co? myślicie, że dało by rade zdobyć więcej?

W ostatniej chwili napisałem do nich wiadomość i akcja z tym rabatem to kolejny przykład na to, że ten sklep jest jakiś lewy...

Sam kręcę interes i jak bym komuś wyjechał z rabatem 30 zł to nigdy bym nie zarobił...

Jak to wyglądało u was?