Morrowind Mody

witam

Otóż naszła mnie taka chęć zagrania w TES III lecz wiem że bez modów jest nieciekawie czy znacie przydatne jakieś mody??

Przydatny link znajdziesz tu wiele modów http://elderscrolls.phx.pl/index.php?option=com_remository&Itemid=11&func=select&id=11 polecam usprawniające grafikę bo bez nich trochę słabo wygląda ale to się w końcu nie liczy w rpg

Zestawy twarzy od RheddHeads i Astarsis (ew. World of Faces)(jeśli dobrze pamiętam to można je zastąpić modem Beauty Pack), Better Bodies, Carnithus Armamentarium, Twierdza Herosa (przyjemne mieszkanko niedaleko Balmory).

Ciekawym modem jest również Predator: Hunters and Prey (raczej dla graczy, którzy przeszli już grę i szukają pewnego urozmaicenia, poza tym nawet po konwersji nie do końca współpracuje z polską wersją gry)

Poza tym baza modów Adamantytowej Wieży i Morrowind Summit(planetelderscrolls.gamespy.com).

kurcze.. mam 2plytki z modami i strasznie nie chce mi sie ich odpalac... a o jakie mody ci konkretnie chodzi? urozmaicenia gameplay'u, klasy czy co? ;d i pod jaka wersje gry chcesz ;3

witam

Otóż naszła mnie taka chęć zagrania w TES III lecz wiem że bez modów jest nieciekawie czy znacie przydatne jakieś mody??