Morrowind Spolszczenie

Witam

Ostatnio zakupiłem Morrowind'a GOTY na steam nie ma ona jednak wersji polskiej, szukałem po internecie spolszczenia ale niestety nie mogłem znaleźć żadnego. Więc proszę o posiadaczy pudełkowej wersji GOTY PL o udostępnienie mi plików gry.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

A to legalne? Jeżeli do zakupionej przez Ciebie gry na steam nie dodano spolszczenia, to znaczy, że go nie zakupiłeś.

Tak mi się przynajmniej wydaje.

Spolszczenia się zazwyczaj nie kupuje albo gra je ma albo nie, gdyby była opcja kupna spolszczenia to bym je kupił. Wydaje mi się że polska wersja Morrowind'a zanika obecnie jedynie można je spotkać w wersji pudełkowej. Bethesda poza tym pozwoliła graczom modyfikacje w plikach gry więc wydaje mi się to legalne.

Kolejni medrcy i ich osad... Co do wersji GOTY to nie posiada ono spolszczenia na steam... pozostaje Ci sciagniecie Antylogii i podmienianie plikow

Nie znalazłem żadnego torrent'a ani innych możliwości ściągnięcia Morrowind'a z polskimi napisami. Mógłby ktoś podesłać mi link? albo tak jak pisałem wyżej podesłać mi swoje pliki z gry.

Już mam

Zawsze denerwuje mnie kiedy autor tematu po rozwiązaniu problemu nie mówi jak go rozwiązał . Może ktoś w przyszłości natknie się na ten temat mając taki sam problem , niestety nie dowie się jak go rozwiązać . Gdy mam jakiś problem i szukam w internecie rozwiązania , to krew mnie zalewa jak znajduje temat na forum , w którym autor znalazł rozwiązanie ale nie napisał jak .

Więc żeby zrobić mi przyjemność , mógłbyś napisać co zrobiłeś że "Już działa" ? Dziękuje i pozdrawiam :)

Napisał że znalazł link a czy działa nie wiadomo.

To mógłby podać tego linka . Uwierzcie , komuś w przyszłości może się to przydać :P

Poco jak ten link może już za kilka dni nie działać?? Może autor da znać czy wszystko działa:)

Nie napisałem linka bo go sprawdzam. Nie chce komuś dać linka nwm z np Trojanem. A że strona z której pobieram jest limit prędkości 100kb/s :/. Jak sprawdzę link to wam przyśle.

Nie wiem jak wygląda sytuacja teraz, ale ostatnie znane mi próby spolszczenia TES III kończyły się na błędach i niedziałąjącym questlogu. Prócz dialogów tłumaczyć trzeba było też linki lokacji przedmiotów i słów kluczowych, co jest raczej irytujące

Widzę, że autorowi udało się znaleźć.

For real komuś się chciało to robić?

Wszystko działa, niestety czcionka zastosowana w Morrowind nie posiada polskich znaków więc zamiast nich są jakieś dziwne znaczki, ponadto całe tłumaczenie wydaje mi się dość google translate'owe ale da się to znieść.

Polską wersję gry pobrałem z

http://mhteam.eu/gry_pc-496/elder_scrolls_iii_morrowind_zlota_edycja_2002_pc_pl-72840.html

Aby pobrać trzeba posiadać programy: (radze mieć DAEMONA zainstalowanego przed rozpoczęciem pobierania)

http://www.letty.pl/pobierz.html Letty coś ala Torrent

i DAEMON Tools Lite

Jeżeli macie wersje oryginalną wersje to kopiujecie folder Data Files do folderu z grą. A jeżeli jej nie macie to odpalacie grę z start up'u zawartego w folderze pobranej gry.

Pozdrawiam

Nie wiem jak wygląda sytuacja teraz, ale ostatnie znane mi próby spolszczenia TES III kończyły się na błędach i niedziałąjącym questlogu. Prócz dialogów tłumaczyć trzeba było też linki lokacji przedmiotów i słów kluczowych, co jest raczej irytująceWidzę, że autorowi udało się znaleźć.For real komuś się chciało to robić?

Spolszczenie do Morrowinda istniało od zawsze. Ja grałem w polską wersję jakieś 12 lat temu.

Może do wersji GOTY są jakieś problemy, nie wiem. Do obydwu dodatków spolszczenie też było.

Co do polskich znakow poszukaj moze latki na http://www.nexusmods.com/morrowind/?

Jak pamiętam to nie było spolszczenia (nie mogłem nigdzie znaleźć), była tylko polska wersja gry.

Witam

Ostatnio zakupiłem Morrowind'a GOTY na steam nie ma ona jednak wersji polskiej, szukałem po internecie spolszczenia ale niestety nie mogłem znaleźć żadnego. Więc proszę o posiadaczy pudełkowej wersji GOTY PL o udostępnienie mi plików gry.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.