Morrowind za 14 Euro!

Jak by ktos chcial zaczac przygode w teso to cdkey ma chwilowo promocje podstawka+morrowind za 14 Euro zamiast 50 za sam dodatek.

https://www.cdkeys.com/pc/games/the-elder-scrolls-online-morrowind-pc-cd-key?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=lowerfunnel

Promocja dobra ale czy warto grać nie wiem

Ja zaczelem grac 2 tygodnie temu i wydalem 30 euro na podstawke i teraz zaluje ze nie poczkealem :) ... pierwsza gra mmorpg ktora mi sie spodobala od wowa i poczatkowego gw2

Ja zaczelem grac 2 tygodnie temu i wydalem 30 euro na podstawke i teraz zaluje ze nie poczkealem  ... pierwsza gra mmorpg ktora mi sie spodobala od wowa i poczatkowego gw2

Grałem w to dobry rok i powiem ci dobijesz championa tak z 80 przekonasz się jakie to gówno :P

Grałem w to dobry rok i powiem ci dobijesz championa tak z 80 przekonasz się jakie to gówno

Jak wciagnie mnie na wiecej niz 1 miesiac to jak dla mnie wystarczy xD dopuki nie bedzie zapowiedzi dodatku w wowie.

Jak wciagnie mnie na wiecej niz 1 miesiac to jak dla mnie wystarczy xD dopuki nie bedzie zapowiedzi dodatku w wowie.

Okey my master :P:D:):(

Okey my master 

Po roku 80 CP to naprawdę musiałeś się bardzo nagrać xD

Po roku 80 CP to naprawdę musiałeś się bardzo nagrać xD

Stary ja mu przykład dałem a sam miałem wiekszy lvl a dokładnie to po 80 championie jak wbijesz to przecież w grze zostaje sam grind dosłowne nudy

Stary ja mu przykład dałem a sam miałem wiekszy lvl a dokładnie to po 80 championie jak wbijesz to przecież w grze zostaje sam grind dosłowne nudy

aa to ciekawe co ty gadasz xdd ja od 50 poziomu do 180cp doszedłem maksymalnie w tydzień, przy czym grałem 2h dziennie, jakiś dungeon + questy(0 czystego grindu). Mi też w tej grze wiele rzeczy nie pasuje ale obecnie nie ma nic lepszego, a grałem we wszystko dosłownie xdd rynek mmorpg ssie i to równo. A Tu przynajmniej nie trzeba naparzać jak w drugiej pracy żeby coś osiągnąć + jak wyjdzie dodatek to nie zostajesz w tyle. A ja naprawdę nie wymagam wiele od tych gier. Niezła grafika, fajne zbroje, fajne klasy (tego tu akurat nie ma) i pvp(tutaj jest przeciętne ale jak na obecne standardy najlepsze, AoC niestety umarł, k**wa to była gra :D ) ludzie zbyt wiele oczekują od poszczególnych gier a prawda jest taka że od kilku lat wypuszczane są przeciętniaki i tyle. Lepiej sie z tym pogodzić albo w ogóle nie grać
:P

aa to ciekawe co ty gadasz xdd ja od 50 poziomu do 180cp doszedłem maksymalnie w tydzień, przy czym grałem 2h dziennie, jakiś dungeon + questy(0 czystego grindu).  Mi też w tej grze wiele rzeczy nie pasuje ale obecnie nie ma nic lepszego, a grałem we wszystko dosłownie xdd rynek mmorpg ssie i to równo. A Tu przynajmniej nie trzeba naparzać jak w drugiej pracy żeby coś osiągnąć + jak wyjdzie dodatek to nie zostajesz w tyle. A ja naprawdę nie wymagam wiele od tych gier. Niezła grafika, fajne zbroje, fajne klasy (tego tu akurat nie ma) i pvp(tutaj jest przeciętne ale jak na obecne standardy najlepsze, AoC niestety umarł, k**wa to była gra  ) ludzie zbyt wiele oczekują od poszczególnych gier a prawda jest taka że od kilku lat wypuszczane są przeciętniaki i tyle. Lepiej sie z tym pogodzić albo w ogóle nie grać

No może i tak

No może i tak

Gdybyś znalazł solidne community to daję sobie rękę obciąć, że znacznie przychylniej patrzyłbyś na ESO, bo raz, że jest z kim pogadać zawsze, ale też solidna ekipa otwiera drzwi do wszystkiego co w tej grze najlepsze. :D

Gdybyś znalazł solidne community to daję sobie rękę obciąć, że znacznie przychylniej patrzyłbyś na ESO, bo raz, że jest z kim pogadać zawsze, ale też solidna ekipa otwiera drzwi do wszystkiego co w tej grze najlepsze. 

Miałem takie tzn gildię z ts3 a nawet discord ale po dwóch miesiącach gildia się rozpadła , ludzie rozeszli po innych grach :(

Gildia, która pada po 2 miesiącach nie jest solidnym community. ;)

Jak by ktos chcial zaczac przygode w teso to cdkey ma chwilowo promocje podstawka+morrowind za 14 Euro zamiast 50 za sam dodatek.

https://www.cdkeys.com/pc/games/the-elder-scrolls-online-morrowind-pc-cd-key?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=lowerfunnel