Mortal online - chętne osoby do wspólnej gry

Witam. Zakładam ten temat gdyż zauważyłem że nikt tego jeszcze nie zrobi. Chciałbym aby w tym temacie zapisywały się osoby chętne do grania w Mortal online a dokładnie sandbox'ową grę bez lvl danej postaci.Gra właśnie została wprowadzona w system F2P i na pewno dzięki temu znajdzie większą liczbę zwolenników a szczególnie osoby lubiące gry jak Morrowind,Oblivion,Skyrim,Gothic i Maincraft ponieważ ta gra posiada wiele elementów z wymienionych tytułów i każdy znajdzie sobie coś dla siebie. A niestety gry tego typu są grami bardzo trudnymi i wymagającymi grania przede wszystkim w grupie minimum 2 osobowej. Jeżeli są osoby chętne do grania zapraszam do wpisywania się pod tematem i prosiłbym o podawanie swojego nicku wieku i czy posiada komunikator TS3.

Powiedz mi ile ta gra waży.

UUU i tu zaczynają się problemy:P na dysku zajmuje mi 25Gb ale ściąga się maksymalną prędkością danego internetu. Ja osobiście zaczołem ściągać o 21 a skończyłem o 2:30 przy necie 20mb/s

Ciekawa gra ;) może się przyłącze

EDIT

Sorry,odrzuca mnie widok pierwszej osoby

A mnie właśnie przyciąga lubię system morrowinda,obliviona czy też skyrim'a to się dopiero nazywa no-target i dzięki temu liczą się umiejętności gracza a nie bierzesz target i tylko magiem kula ognia->kula ognia->kula ognia i leżysz. Jeszcze nie wiem o co chodzi w Mortal online tak na prawdę ale system walki mi się podoba i to jest najdrudniejsze mmorpg jakie grałem do tej pory WarZ jest łatwiejsze od tego tutaj jest tyle osób które by chciałby ciebie zabić że masakra a jak giniesz tracisz wszystko i zaczynasz od zera(system tibi :D).

Duże to ma wymagania? może zagram ;)

Gra wygląda nieźle, zagram i powiedzcie mi czemu nic o tej grze nie było pisane na stronie głównej? Idea tej gry jest fajna

Wymagani ma średnie ta gra już ma kilka tak i na pewno pójdzie na słabym kompie i to na pewno. Gra ma potencjał ale czy wszyscy gracze to zauważą tego nie wiem. Ale ogólnie gra jest fajna tylko cholernie trudna na prawdę bardzo trudna.

Wiecie co ,może idea tej gry jest fajna ale uprzedzam ,w "praniu" może nie być tak kolorowo.Z tego co wiem gra miała sporo bugów ,to raz,mam nadzieje że większość "połatali".Pozatym czytałem sporo opini na temat samej grywalności,Mortal jest tak otwarty i sandboxowy ,że aż,zdaniem niektórych niegrywalny.Myśle ,że to jest gra dla naprawde prawdziwych maniaków sandboxu ,takich fanatyków minecrafta itd.Kiedyś miałem na kompie trial tej gry ,nie powiem grafika dobra,klimat świata też spoko ale nie wiadomo było co konkretnie robić ;p.Myśle ,że gra ,może być ciekawa ale dla ludzi ogarniętych w takim klimacie,z tego co pamiętam to chyba nawet questów żadnych nie było(niech mnie ktoś poprawi jeśli się myle).No ale gra jest teraz FtP to każdy może spróbować i sam ocenić.Może też zrobie drugie podejście, w ekipie jakoś łatwiej by szło rozkminić to "coś" ;)

Ach i wcześnie zapomniałem nick w grze to będzie sheadovas, wiek 17, posiadam skype i TS.

Ktoś prosił o wymagania oto i one:

Wymagania sprzętowe

Platforma:PC

Procesor:Core 2 Duo T7700 2.4GHz

Karta Graficzna:GeForce 8800 GTS

Pamięć RAM:2GB

System:Windows XP

rok produkcji:09.06.2010r

Jest może jakiś sprawdzony torrent albo coś? Bo gra przy pobieraniu za pomocą ich launchera pobiera się z prędkością 450kb/s :/

Up Hm..sorry stary ale myślę ,że to kwestia twojego łącza internetowego.Też pobieram to "cudo" ;] i mam normalny transfer zgodny z ustawieniami mojego routera.

Raczej nie kwestia mojego łącza bo w takim razie powinno mi pobierać z prędkością 1mb/s, a nie robię nic co by mi obciążało łącze

EDIT: Pobiera mi się już w miarę normalnie, więc pytanie brzmi kiedy spotkanie w grze?

Witam. Zakładam ten temat gdyż zauważyłem że nikt tego jeszcze nie zrobi. Chciałbym aby w tym temacie zapisywały się osoby chętne do grania w Mortal online a dokładnie sandbox'ową grę bez lvl danej postaci.Gra właśnie została wprowadzona w system F2P i na pewno dzięki temu znajdzie większą liczbę zwolenników a szczególnie osoby lubiące gry jak Morrowind,Oblivion,Skyrim,Gothic i Maincraft ponieważ ta gra posiada wiele elementów z wymienionych tytułów i każdy znajdzie sobie coś dla siebie. A niestety gry tego typu są grami bardzo trudnymi i wymagającymi grania przede wszystkim w grupie minimum 2 osobowej. Jeżeli są osoby chętne do grania zapraszam do wpisywania się pod tematem i prosiłbym o podawanie swojego nicku wieku i czy posiada komunikator TS3.