Ta gra jeszcze żyje ? Dużo ludzi w to gra ?.
2. Tera Vs Neverwinter w co warto czy dużo ludzi gra w tere , a ile w neverwinter w co warto pograć.
Przerobiłem wszystkie mmorpg na rynku teraz nie mam w co grać ale w coś musze no i nie moge się zebrać
2. Tera Vs Neverwinter w co warto czy dużo ludzi gra w tere , a ile w neverwinter w co warto pograć.
Przerobiłem wszystkie mmorpg na rynku teraz nie mam w co grać ale w coś musze no i nie moge się zebrać
Zdecydowanie Tera. Neverwinter nie ma end game + słaba optymalizacja. Grałem w obydwie produkcje, i neverwinter to kiepskie single player a nie mmo. Za to tera to ładna i rozbudowana gra.
Korzystając z tego wątku chciałbym się dopytać - pójdzie Mortal z 2 GB RAM? Bo mi nie chciał odpalać przez Desurę...
mortal jest za***isty spolecznosc jest bardzo fajna a gra wiele ludzi
co do 2 NVO a dlaczego ? bo walka jest o wiele przyjemniejsza
czyli mówicie warto pograć w mortal online bo szukam odskoczni z żyjącym światem , gdzie ludzi jest masa i jest ogromny świat i różne możliwości. Znajde to w Mortalu ?
mys;le ze tak ja bardzo milo wspominam mortala wiele os pomogle mi w grze jak nie wiedzialem co i jak