Mortal Online - kilka pytań

Ostatnio spodobała mi sie gra Mortal Online ( i nie chodzi mi tu o ostatniego newsa z tej gry ;)), jednak aby nie marnować czasu na pobieranie, mam kilka pytan co do tej gry :

1. Jak wygląda tam roznica miedzy abonentami premium i zwykłymi graczami ?

2. Jaki jest świat gry tzn. w pełni otwarty ( jak np. Silkroad) czy instancjonowany ( jak w Terze).

3.Czy wgl. opłaca się grać ? :))

Sam jeszcze niestety nie zagrałem, bo grze coś wadzi ale wiem:

1.Różnica polega na tym ,że nie masz dostępu do złodziejstwa, a skille są ograniczone do 60(Płacący ma 100)

2.Świat otwarty.

3.Zależy czy lubisz Open PVP, sandbox i możliwość tracenia itemków w walce :)

Hmm złodziejstwa ?? Na czym to polega w tej grze ?? I jak z animacjami walki w tej grze ? Bo z tego co oglądalem to gra wyglada jakby byla w conajmniej alpha testach ....

Grafika nie stoi na wysokim poziomie ,tutaj raczej chodzi o klimat i przetrwanie.Złodziejstwo polega na możliwości okradania innych graczy np w miastach(sam ci szczegółów nie napisze gdyż jak napisałem zagrać nie mogę,spróbuj na google).Ostatnio w newsach było o zmianie tekstur i modeli lecz dopiero jak "wyproszą" kasę od graczy.

Ostatnio spodobała mi sie gra Mortal Online ( i nie chodzi mi tu o ostatniego newsa z tej gry ;)), jednak aby nie marnować czasu na pobieranie, mam kilka pytan co do tej gry :

1. Jak wygląda tam roznica miedzy abonentami premium i zwykłymi graczami ?

2. Jaki jest świat gry tzn. w pełni otwarty ( jak np. Silkroad) czy instancjonowany ( jak w Terze).

3.Czy wgl. opłaca się grać ? :))