Mortal Online pytanie dot. płatności free to play/ p2p skille

pytanie jest takie :

jeśli kupie subskrypcje na 1 miesiąc i nabije skila powyżej 60 pkt. (np. 100) to później jak przestane płacić to skil mi spadnie znów na 60 ? jeśli spadnie to potem jak kupie subskrypcje to znów wzrośnie do wartości 100 ?

nie wiem jak to jest z skillami ale też mam pytanie opłaca się w to grać F2P? daje to jaką zabawe czy w końcu nie ma szans na gre?

SUPER GRA, z początku trudna i ogółem wymagająca, ale z czasem wszystko stanie się prostsze. gra dla bardzo zagorzałych fanów sandbox i rpg.

jest ktoś może na forum z dawnej gildii Anquer Quare?

no super super ale jak z f2p da sie grac?

da się grać, ale jesteś w wielu kwestiach osłabiony. w tym przypadku jeżeli chcesz doświadczyć wszystkich plusów gry to gorąco polecam kupno subskrypcji

czyli ? opisz mi to jakos?

to prawda że ta gra ma problemy finansowe ? niewiem czy opłaca się w to inwestować swój czas i pieniądze jeśli mieliby zamknąć gre za niedlugi czas ?

no super super ale jak z f2p da sie grac?

na free (trial) nie wyjdziesz z safe zone, czyli brak pvp.

SUPER GRA, z początku trudna i ogółem wymagająca, ale z czasem wszystko stanie się prostsze. gra dla bardzo zagorzałych fanów sandbox i rpg.jest ktoś może na forum z dawnej gildii Anquer Quare?

Całe Anquer Quare gra w Darkfalla.

fajna gierka, ale nie wiem zabardzo co mam w niej robić, chodzę poza miasto zabijam sarenki (springboki) i ściągam z nich poroże itp potem sprzedaje dla vendor'a i na tym sie sprawa kończy, czy jest ktoś doświadczony tutaj kto pomógłby mi w to pograć, rozwinać się wyjść z miasta niewiem ?

pytanie jest takie :

jeśli kupie subskrypcje na 1 miesiąc i nabije skila powyżej 60 pkt. (np. 100) to później jak przestane płacić to skil mi spadnie znów na 60 ? jeśli spadnie to potem jak kupie subskrypcje to znów wzrośnie do wartości 100 ?