Mortal Online

Witam szukam chetnych ludzi do wspolnej gry w Mortal Online. Celem jest załozenie gildi na zasadach RP.

Pozycje takie jak Mistrz Gildi, Zastepca, Oficer, Żołnierz itp.

Cała rozgrywka bedzie polegała na wspolnych wypadac i zachowaniach rp podczas gry jak i rozmowy na tsie. Kazdy z nas bedzie musiał wczuc sie w swoja postac i odegrac ją najlepiej jak potrafi. Przewiduje roznego rodzaju turnieje rycerskie i tym podobne.

Dodatkowo:

- po jakims czacie jak juz bedziemy dobrze sie trzymac jako gildia przewidywalne beda płace dla kazdego ktory bedzie pracował dla naszej gildi w jaki sposob to zdradze kiedy indziej na ts.

KAzdy za swoja wyprawe bedzie otrzymywał wynagrodzenie lecz tylko i wyłacznie wtedy kiedy nie polegnie podczas wyprawy.

Budowa domu w miescie gildi. Kazdy z członków gildi bedzie mogl postawic swoj domek w miescie gildi, lecz jest jedno ale. Tygodniowy Podatek od ziemi :) (raz na tydzien 10golda) - to w cale nie duzo. Po co ta kasa? Po to by kupywac katapulty i surowce dla kowali naszej gildi do wykucia broni i pancerzy.

- nie ma lvl grasz jak chcesz

- bardzo rozbudowany crafting

Poszukuje dosc sporo osob takich ktorzy beda chceli grac i odgrywac swoje postacie RP. Zadnych zbednych gadek na tsie. Podczas gry przenosimy sie do niej i gramy tak jak bysmy naprawde tam byli. - RP

Poszukuje ludzi chetnych na stanowiska :

- Kowal - odpowiedzialny za tworzenie mieczy

- Rzemiesnik-odpowiedzialny za łuki.

- Płatnerz - odpowiedzialny za pancerze

- Kucharzy - wiadomo

- Magów

- Żołnierzy

- Architeków

i wiele innych

Wszystkie tutaj: http://www.mortalonl...tle=Professions

jezeli opis nie jest dla was zrozumiały wyjasnie na ts chetnch prosze o PW.

- KAZDY KTORY SIE ZGLOSI BEDZIE MIAL OBOWIAZEK GRAC OD NOWA!

Kurde może ja się skuszę.Pobieram Mortala już od dwóch miesięcy,na raty he,he,jakoś nie było motywacji żeby grać solo he,he :P.Pobiorę resztę plików i się zgłoszę.

- Kowal - odpowiedzialny za tworzenie mieczy- Koles od Łuków-odpowiedzialny za łuki.- Koles od Pancerze - odpowiedzialny za pancerze

Jak juz bawicie sie w Role play, to warto jednak poznac pewna terminologie i nie pisac "koles od pancerzy" albo "koles od lukow".

Sama inicjatywa mi sie podoba, dlatego zycze wam przyjemnosci i udanych wypraw : ).

Jak juz bawicie sie w Role play, to warto jednak poznac pewna terminologie i nie pisac "koles od pancerzy" albo "koles od lukow".Sama inicjatywa mi sie podoba, dlatego zycze wam przyjemnosci i udanych wypraw : ).

napisałem tak bo miałem mało czasu :) a tekst miałem przygotowany juz dawno.

ja mogł bym grać tak Kowal+miecznik

Zgłaszam się na Łuczarza-Kucharza. Czas będę miał dopiero w czwartek lub w weekend (muszę jeszcze grę pobrać).

Ps. OP niech poprawi opis bo odstrasza.

Dobra a co robi inżynier ? Ogolnie się piszę ale na początku będę nobem bo nie ogarniam tej gry jeszcze ^^ Dopiero pobieram :)

@up Inzynier buduje domy :)) praktycznie to samo co architek lecz jeszcze dotego dochodza katapulty ;))

WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM PODAM IP TSA! w PW o 20:30 dzis.

@edit

ADRES TS WYSLANY OBECNYM CHETNYM

gracie free to play ? czy opłacacie abonament ? bo ten limit skila do 60 przy free to play jest odstraszający

Jak narazie Free2Play. Ale ja bede opłacał. Nie jest to nic strasznego.

Pobiorę, zobaczę czy mi podejdzie. Również o ten adres ts'a poproszę ^^

WSZYSTKICH KTORZY OTRZYMALI ADRESY TS PROSIŁ BYM ABY DZIS 8.10.2013 pojawili sie na nim o 20:30, 21:00

Spoko :D Będę na pewno.

Wybacz, nei było mnie nawet w domu. No i jeszcze nadal ściągam ^^

DZIS 20:30 Zapraszam pozostałych chetnych!

f2p ma jakis sens gry? lub czy mozna zarobic w grze na premium ala Aion gp.?

Tak F2P ma sens. Bo tylko masz ograniczone skille z 100 do 60 nic wielkiego.

I jak Wam idzie? :)

Ludzie odpadli ponieważ nudna jest dla nich gra " Poczatek" Dopiero zaczynali.

Wiec poszukuje nowych kandydatow do gry wspolnej w MO

Witam szukam chetnych ludzi do wspolnej gry w Mortal Online. Celem jest załozenie gildi na zasadach RP.

Pozycje takie jak Mistrz Gildi, Zastepca, Oficer, Żołnierz itp.

Cała rozgrywka bedzie polegała na wspolnych wypadac i zachowaniach rp podczas gry jak i rozmowy na tsie. Kazdy z nas bedzie musiał wczuc sie w swoja postac i odegrac ją najlepiej jak potrafi. Przewiduje roznego rodzaju turnieje rycerskie i tym podobne.

Dodatkowo:

- po jakims czacie jak juz bedziemy dobrze sie trzymac jako gildia przewidywalne beda płace dla kazdego ktory bedzie pracował dla naszej gildi w jaki sposob to zdradze kiedy indziej na ts.

KAzdy za swoja wyprawe bedzie otrzymywał wynagrodzenie lecz tylko i wyłacznie wtedy kiedy nie polegnie podczas wyprawy.

Budowa domu w miescie gildi. Kazdy z członków gildi bedzie mogl postawic swoj domek w miescie gildi, lecz jest jedno ale. Tygodniowy Podatek od ziemi :) (raz na tydzien 10golda) - to w cale nie duzo. Po co ta kasa? Po to by kupywac katapulty i surowce dla kowali naszej gildi do wykucia broni i pancerzy.

- nie ma lvl grasz jak chcesz

- bardzo rozbudowany crafting

Poszukuje dosc sporo osob takich ktorzy beda chceli grac i odgrywac swoje postacie RP. Zadnych zbednych gadek na tsie. Podczas gry przenosimy sie do niej i gramy tak jak bysmy naprawde tam byli. - RP

Poszukuje ludzi chetnych na stanowiska :

- Kowal - odpowiedzialny za tworzenie mieczy

- Rzemiesnik-odpowiedzialny za łuki.

- Płatnerz - odpowiedzialny za pancerze

- Kucharzy - wiadomo

- Magów

- Żołnierzy

- Architeków

i wiele innych

Wszystkie tutaj: http://www.mortalonl...tle=Professions

jezeli opis nie jest dla was zrozumiały wyjasnie na ts chetnch prosze o PW.

- KAZDY KTORY SIE ZGLOSI BEDZIE MIAL OBOWIAZEK GRAC OD NOWA!