Mortal Online!

Witam!

Polska Gildia Sobieski! -SLAV-

Zapraszam wszystkich do gry Mortal Online!

Jest to open world sandbox widok z pierwszej osoby z cudownym combat mode i mroczna grafika!

Mortal Online zawiera duze mozliwosci PvP , PvE , i bardzo rozbudowany Crafting.

Gra wymaga duzo czasu zeby byc dobrym , pokazanie swoich umiejetnosci i budowac swoja reputacje!

Po smierci tracisz zawsze cale Eq , lub zdobywasz cale Eq przeciwnika..

Mortal to bardzo hardkorowa i wymagajaca gra. Jezeli sadzisz ze jestes dobrym graczem i chcesz nam to udowodnic , Zapraszam juz teraz!

Czego wymagamy?
-TeamSpeak3 - Nasz TS : slav.teamspeak3.pl

-Dojrzalosci
P2P jest preferowane, ale F2P też są mile widziane.
Przekonania i chęci do Gry!

Zaprzaszamy i dozobaczenia!

Bump

Jak z populacją w tej grze ?

Czy jest jakiś sposób na optymalizację? Gra mi klatkuje w pierwszej lokacji 2-5fps stałe pomimo, że mój sprzęt jest ponad rekomendowanymi wymaganiami.

Tekst po edytowaniu:

Uporałem się z optymalizacją, gra teraz śmiga na full. Póki co jest ciekawie, ale nawet nie wiem od czego zacząć i leję Walkery na Cmentarzu. Jakieś porady odnośnie co ze sobą zrobić? - Prawdopodobnie i tak do tego dojdę po jakimś czasie.

Witam!

Polska Gildia Sobieski! -SLAV-

Zapraszam wszystkich do gry Mortal Online!

Jest to open world sandbox widok z pierwszej osoby z cudownym combat mode i mroczna grafika!

Mortal Online zawiera duze mozliwosci PvP , PvE , i bardzo rozbudowany Crafting.

Gra wymaga duzo czasu zeby byc dobrym , pokazanie swoich umiejetnosci i budowac swoja reputacje!

Po smierci tracisz zawsze cale Eq , lub zdobywasz cale Eq przeciwnika..

Mortal to bardzo hardkorowa i wymagajaca gra. Jezeli sadzisz ze jestes dobrym graczem i chcesz nam to udowodnic , Zapraszam juz teraz!

Czego wymagamy?
-TeamSpeak3 - Nasz TS : slav.teamspeak3.pl

-Dojrzalosci
P2P jest preferowane, ale F2P też są mile widziane.
Przekonania i chęci do Gry!

Zaprzaszamy i dozobaczenia!