Witam mam pytanie odnośnie Motoroli Moto G. Czy chmura potrzebuje dostępu do internetu abym mógł odtwarzać na niej różne pliki itd itp? Co po tych 2 latach darmowej chmury,można ja jakoś kupić i ile by to wynosiło?
Moto G-Chmura
Wystarczylo wpisac w google i bys wiedzial wszystko. 50 gb na 2 lata. Oczywiscie , ze potrzebuje internetu dziwne pytanie. Po 2 latach dalej masz 50 gb ale nic nie mozesz juz do niej dodawac:) Moim zdaniem telefon nie wart 600+ zl mozna kupic duzo fajniejsze telfony za 600 pare zlotych
Chociazby kazama Thunder q4.5 / zopo / s3 uzywana i mozna by bylo wymieniac dlugo. Oczywiscie o gustach sie nie dyskutuje.
Tak naprawde też nie jestem do niego przekonany ale to tylko z powodu braku wejścia na karte sd Jeśli macie jakieś propozycje to poprosze do 600zł i ani grosza więcej ;p
Nowe , uzywane ?
Nowe
Moim zdaniem zte v987 jest całkiem rosądnym wyborem w tej cenie.
Hmm no no ciekawy A co myślicie o Lenovo A820? Mam okazje wychycić go za około 550zł.
Za niedługo ma wyjść Moto G z slotem na kartę SD więc możesz trochę poczekać
Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka
Witam mam pytanie odnośnie Motoroli Moto G. Czy chmura potrzebuje dostępu do internetu abym mógł odtwarzać na niej różne pliki itd itp? Co po tych 2 latach darmowej chmury,można ja jakoś kupić i ile by to wynosiło?