Mount&Blade Warband Mody

Siemka szukam modów które łatwo się instaluje, rozszerzają treść (więcej interakcji z innymi bohaterami, ogólnie żeby było więcej możliwości niż łupanie questów dla jakiegoś npca), troszkę więcej jednostek i uzbrojenia, polski wersja językowa (opcjonalnie). A tak przy okazji pamiętam że był taki mod który pozwalał grać multi też na tej mapie świata jeśli ktoś na nim gra a nie ma z kim pograć to niech napisze PW.

http://www.nexusmods.com/mbwarband

Mi też kiedyś wujek google umarł :C

Wiem kochałem go ale co zrobisz :(((

Polecam Blood in the west , mod który przenosi nas na Tolkienowskie Śródziemie . Masa nowych całkowicie inne zbroje , bronie, jednostki, no i mapa również została zmieniona .

Opcjonalnie , jak ktoś nie lubi klimatów fantasy / władcy pierścieni , polecam również Realistic mod .

Siemka szukam modów które łatwo się instaluje, rozszerzają treść (więcej interakcji z innymi bohaterami, ogólnie żeby było więcej możliwości niż łupanie questów dla jakiegoś npca), troszkę więcej jednostek i uzbrojenia, polski wersja językowa (opcjonalnie). A tak przy okazji pamiętam że był taki mod który pozwalał grać multi też na tej mapie świata jeśli ktoś na nim gra a nie ma z kim pograć to niech napisze PW.