Mount & Blade warband pomoc

Witam, poszukuje jakiegoś poradnika do mb warband. Jestem cienki w multi, zwłaszcza z tych mieczy itd. Jedyna broń jaką coś potrafie ugrać to kusza. Nie rozumiem mechaniki walki.

Kupiłem kiedyś gierke z promocji i postanowiłem pograć.

Jak od razu poleciałeś na multi to tak może być, tu najpierw trzeba normalnie pograć i wczuć się w ten styl walki.

dobrze że warband a nie ogniem i mieczem. dlaczego?? dostaniesz z muszkietu i nie ma cię ;)

w wb mechanika walki jest jak walenie cepem prosty pchniecie sybkie, walenie od boku ma lepszy zasieg, a blokowanie to spam lewego myszy. Do wb polecam moda: floris zmienia praktycznie wszystko jakies 2giga z kawalkiem wazy

w wb mechanika walki jest jak walenie cepem prosty pchniecie sybkie, walenie od boku ma lepszy zasieg, a blokowanie to spam lewego myszy. Do wb polecam moda: floris zmienia praktycznie wszystko jakies 2giga z kawalkiem wazy

a wiesz że są dwa dodatki do florisa, jeden to a new dwan daje 5 frakcji które są rebeliami starych a drugi to the conqueros of culthron ta sama mapa ale inne frakcje zupełnie inne. A do autora tematu pograj na singlu wanile podbij pół mapy i naucz się grać potem jak ogarniesz użyj sobie moda jak tomek piasał.

Witam, poszukuje jakiegoś poradnika do mb warband. Jestem cienki w multi, zwłaszcza z tych mieczy itd. Jedyna broń jaką coś potrafie ugrać to kusza. Nie rozumiem mechaniki walki.

Kupiłem kiedyś gierke z promocji i postanowiłem pograć.