Witam gram postacią warrior i mam 12 lvl i mam 2 pytania.Pierwsze pytanie brzmi na którym lvl będę miał konia jako Mount i drugie pytanie czy w grze znajdują się takie miejsca gdzie kupuje się ubrania miecze i inne rzeczy dla swojej postaci np dla wojownika 12 lvl i jeśli znajduje się taki sklep to gdzie mogę go znaleźć.
Mount dwa pytania
Witam gram postacią warrior i mam 12 lvl i mam 2 pytania.Pierwsze pytanie brzmi na którym lvl będę miał konia jako Mount i drugie pytanie czy w grze znajdują się takie miejsca gdzie kupuje się ubrania miecze i inne rzeczy dla swojej postaci np dla wojownika 12 lvl i jeśli znajduje się taki sklep to gdzie mogę go znaleźć.
Na konia dostaniesz questa w Vellice, chyba już na 12 lvl'u powinieneś go mieć.
W Terze nie kupuje się eq od npc, jest to nieopłacalne i bezsensu, nie przejmuj się tym całe eq które potrzebujesz dostaniesz z questów i instancji.
a do kogo mam sie zgłosić do mounta
Mounta powinienes dostac w pierwszym miescie do ktorego poleciales z veliki (z island of dawn lecisz do veliki, a pozniej z veliki od razu do tego miasta - zapomnialem nazwy bo troche nie gralem).
Powinienes zreszta miec w quest logu.
Weź wszystkie questy z Veliki a potem udaj się PEGASUSEM, tym samym którym trafiłeś do Veliki z wyspy, do Lumbertown
http://tera.wikia.com/wiki/Lumbertown . W lumbertown znajdziesz NPC któremu oddasz questa i będziesz mógł wybrać 1 z 3(chyba ) mountów, różnią się one tylko kolorem.
witam mam znowu pytanie założyłem nowa postać slayer(z jednym wielkim mieczem) mam 16 lvl wszystko ładnie najnowsze przedmioty założone tylko mam pytanie jakie skille nauczyć się żeby być jeszcze lepszy i czy ktoś z polaków zaprosi mnie do gildi swojej
Uczysz sie wszystkich skilli jak leci. Natomiast gildii lepiej na globalnym czacie szukac