Potrafię bardzo szybko mówić od tyłu ( nawet te długie wyrazy ) i wszyscy mi mówią, że mam to ćwiczyć, że to mi się kiedyś przyda. I tutaj moje pytanie do was. Czy to mi się przyda ? Mam to ćwiczyć ?
Mówienie od tyłu
Tak, ćwicz. Przyda Ci się do mówienia od tyłu.
Możesz nagrać to? Chciałbym zobaczy jak wygląda takie mówienie od tyłu.
Poza tym takie mówienie od tyłu uda się każdemu kto ma chociaż trochę wyobraźni i czyta chociaż trochę książek. Jakoś nie uważam tego za specjalne uzdolnienie, ale JuniorR jak lubisz szpanować i cieszyć się z durnot to powodzenia.
Za bardzo ci się to nie przyda... no może na jakieś imprezy
@Up imprezy?
"Patrzcie dziewczyny umię mówić od tyłu". Każda na to poleci.
... przyda ci się ale chyba do cyrku
Jest taka osoba w internecie jak i w telewizji co o ile dobrze pamietam nazywa sie Cezik 0,o czy jakos tak i ona wlasnie mowi od tylu i na tym zarabia ;x. Pare razy widzialem go np u kuby wojewodzkiego albo szymona majewskiego, wiec cos z tego mozesz zyskac. Nizej podalem jego kanal na youtube patrz ile ma widzow wystarczy partnerstwo na youtube i kasa sie sypie.
@up
On nie zarabia na mówieniu od tyłu -.- To było coś w rodzaju eksperymentu. On raczej zajmuję się normalną muzyką. Kojarzysz klejnuty? Właśnie on je zrobił. A co do autora tematu to nie wiem po co ci takie mówienie od tyłu. Jak umiesz to spoko, ale po co to trenować jak ci się to nie przyda?
A ja umiem robić pół-Poker Face. Przyda się?
Sry, kogo to obchodzi? X.X
Może szlifuj dykcję...
Potrafię bardzo szybko mówić od tyłu ( nawet te długie wyrazy ) i wszyscy mi mówią, że mam to ćwiczyć, że to mi się kiedyś przyda. I tutaj moje pytanie do was. Czy to mi się przyda ? Mam to ćwiczyć ?