Mówienie od tyłu

Potrafię bardzo szybko mówić od tyłu ( nawet te długie wyrazy ) i wszyscy mi mówią, że mam to ćwiczyć, że to mi się kiedyś przyda. I tutaj moje pytanie do was. Czy to mi się przyda ? Mam to ćwiczyć ?

Tak, ćwicz. Przyda Ci się do mówienia od tyłu.

Możesz nagrać to? :) Chciałbym zobaczy jak wygląda takie mówienie od tyłu.

Poza tym takie mówienie od tyłu uda się każdemu kto ma chociaż trochę wyobraźni i czyta chociaż trochę książek. Jakoś nie uważam tego za specjalne uzdolnienie, ale JuniorR jak lubisz szpanować i cieszyć się z durnot to powodzenia. :)

Za bardzo ci się to nie przyda... no może na jakieś imprezy :D

@Up imprezy?

"Patrzcie dziewczyny umię mówić od tyłu". Każda na to poleci.

... przyda ci się ale chyba do cyrku :)

Jest taka osoba w internecie jak i w telewizji co o ile dobrze pamietam nazywa sie Cezik 0,o czy jakos tak i ona wlasnie mowi od tylu i na tym zarabia ;x. Pare razy widzialem go np u kuby wojewodzkiego albo szymona majewskiego, wiec cos z tego mozesz zyskac. Nizej podalem jego kanal na youtube patrz ile ma widzow :) wystarczy partnerstwo na youtube i kasa sie sypie.

@up

On nie zarabia na mówieniu od tyłu -.- To było coś w rodzaju eksperymentu. On raczej zajmuję się normalną muzyką. Kojarzysz klejnuty? Właśnie on je zrobił. A co do autora tematu to nie wiem po co ci takie mówienie od tyłu. Jak umiesz to spoko, ale po co to trenować jak ci się to nie przyda?

A ja umiem robić pół-Poker Face. Przyda się?

Sry, kogo to obchodzi? X.X

Może szlifuj dykcję...

Potrafię bardzo szybko mówić od tyłu ( nawet te długie wyrazy ) i wszyscy mi mówią, że mam to ćwiczyć, że to mi się kiedyś przyda. I tutaj moje pytanie do was. Czy to mi się przyda ? Mam to ćwiczyć ?