Może by tak Aion ale.....?

Aktualnie gram w RiderZ i gierka bardzo mi się podoba ale zauważyłem że jest wiele negatywnych opinii na temat end-game typu że nie ma co robić po wbiciu 35 lev , pvp nie jest sprawiedliwe oraz "wyważone" itd no i zastanawiam się czy jest sens dalszej gry i czy może nie przejść na Aion'a ale tutaj rodzi się moje pytanie czy mój biedny 2 letni laptop go udźwignie ?

Procesor - Intel Dual Core 2.2

4 GB ram

Karta graficzna to moja zmora :c - zintegrowana Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family

Win 7

RaiderZ

Zalecane wymagania sprzętowe:

Procesor: Intel Dual-Core 3.0 GHz

Grafika: GeForce 8800

RAM: 8GB

Miejsce na dysku: 6GB

System operacyjny: Windows Vista, Windows 7

Aion

Zalecane:

- Windows 2000/XP/Vista

- AMD Athlon 64 X2 lub Intel Dual Core

- 2 GB RAM

- Karta graficzna ATI Radeon HD2600 256 MB lub GeForce 7600 256 MB

- DirectX 9.0c

- 30 GB wolnego miejsca na dysku

Technicznie patrząc jeśli RaiderZ Ci poszło satysfakcjonująco, to Aion powinien tylko lepiej.

RaiderZ poszedł mi na Low :D

aion też Ci pójdzie ;)

Ok dzięki za odpowiedzi :)

Aktualnie gram w RiderZ i gierka bardzo mi się podoba ale zauważyłem że jest wiele negatywnych opinii na temat end-game typu że nie ma co robić po wbiciu 35 lev , pvp nie jest sprawiedliwe oraz "wyważone" itd no i zastanawiam się czy jest sens dalszej gry i czy może nie przejść na Aion'a ale tutaj rodzi się moje pytanie czy mój biedny 2 letni laptop go udźwignie ?

Procesor - Intel Dual Core 2.2

4 GB ram

Karta graficzna to moja zmora :c - zintegrowana Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family

Win 7