Gatunek: MMORPG
Sprzęt: Intel Core i5-6500
Asus R7 260x(Za niedługo gtx 1060)
Kingston HyperX 16GB 2133Mhz
Cechy: Szukam gry pokroju tych które podałem niżej, najważniejszym elementem jest społeczność, wolałbym coś z otwartym światem lub przynajmniej otwarty świat podzielony na części, gra możne być Pay to Play jak BO lub F2P z nienadmiernym P2W. Graficznie również nie szukam nie wiadomo czegoś nie zwracam raczej uwagi na nią jest ona jedynie uprzyjemnieniem w eksploracji świata. Klimat możne być europejski lub azjatycki, lecz preferuje azjatycki. Fabuła nie musi być jakaś szczególna. Pod gatunki typu H&S, vertykalny, 3D nie gra roli ważne by się przyjemnie grało. Przydały by się jakieś zabawy w stroje, suknie, czapki upiększanie swojej postaci. Rozbudowany Character Creator. Śmiało możecie podawać gry które już wyszły lub które dopiero wyjdą szukam czegoś dla siebie gdzie będę mógł na dużej przysiedzieć w rozwijaniu postaci, poznawania nowych ludzi. Język angielski również nie jest problemem nawet i lepiej żeby był. Jeżeli macie jakieś do mnie szczegółowe pytania na temat poszukiwanej gry, śmiało.
Przypadły mi do gustu: -Blade and Soul (Bardzo, gram od początku gry aż do teraz)
-Neverwinter (Grałem z miesiąc znudził mi się z braku możliwości grania z kimś znajomym)
-Mythos Online (Hack&shlash bardzo mi się podobała lecz nagle zostały zamknięte serwery)
-Nostale (3 lata gry, lecz dziwne community popsuło je i gameforge :D)
-Tree Of Savior (Bardzo klimatyczna, ale samemu to nie gra )
-Mu Online
-Talisman Online
-Path Of Exlie (Bardzo przyjemna gra grałem kilka tygodni lecz czułem się tam dość samotnie)
Nie przypadły mi do gustu: -WoW(Grałem tylko do 15 poziomu i jakoś nie przypadła mi do gustu)
- Revelation Online (Grałem na Chińskiej albo Koreańskiej wersji do ~30lvl nie urzekła mnie)
-Allods Online (Nie mogłem się wczuć)
-Vindictus
-Tera Online