Witam poszukuje garstke ludzi chętnych do gry w silka Bardzo mi się podoba ale fajnie by było żeby grał ktoś jeszcze. Chętni pisać tu ^^
Może ktoś do silkroad
nigdy w to nie gralem ale mozna sprobowac
Proponuje poczytać jakikolwiek poradnik o grze bo jest dosyć trudna.
Chodzi o globala, czy jakis priv?
Szera ja bym zagrał ale bez bota to nie ma sensu no nie? pare dni pograsz bez ale potem jest p*z*j*b*n*
Chodzi o globala, czy jakis priv?Global
masz bocika ?
Nie Może jakiś priv
szybko zmieniles z global na priv ^^ i gra nie jest trudna trudny jest tylko exp w tej grze =) co do tematu polecam atomix server
Ja moge sie skusic ,wczoraj sciagnolem Silkroad R ale praktycznie tam ludzi nie bylo.Gdzie polecacie grac ? , glownie mnie interesuje by bylo sporo ludzi , bo bez ludzi nie ma gry .
szybko zmieniles z global na priv ^^ i gra nie jest trudna trudny jest tylko exp w tej grze =) co do tematu polecam atomix servernie zmieniam przystosowuje się do innych
nie zmieniam przystosowuje się do innych dla mnie glob czy priv bez różnicy tak aby się fajnie grało ^^
w silka juz nigdy nie bedzie sie fajnie gralo Joymax z***** sprawe z tymi zmianami
Lipa to nie wiem teraz w co grać
Nie marnuj sobie czasu na PlaySro..... Ten priv owszem jest popularny, ale nie daje tyle frajdy co Global. Polecam SilkroadR, jakbyś chciał to pisz na priv, albo pod postem.
a na tym SilkroadR jaki najlepiej server wybrac , z wieksza iloscia graczy ?
no raczej tak
Statystyki serwerów SilkroadR:
Merv 1385/3500
Gobi 1178/3500
Thebes 1547/350
Jak widać szału nie ma.
Ze starego SRO polecam Delphinus lub Orion, pod względem liczby graczy.
SilkroadR serwer Merv nick Mheow Zapraszam!
ściągam zobacze jutro