Moze ktos pomoc?

Mianowicie chodzi mi o to ze zalozylem konto i pobralem klienta gry :)

Problem polega na tym ze przy rejestracji nie podaje sie ID gracza ktore jest potrzebne do zalogowania sie w grze :)

skad mam wziasc to ID ? probowalem wpisywac email ale to nie dziala :) prosze o szybką pomoc :)

Email który podajesz podczas rejestracji to twoje ID, możesz mieć taki problem jak ja, a mianowicie, po odpaleniu gry zamieniają mi się klawisze, i tzw. MAŁPĘ, mam na kombinacji klawiszów: SHIFT + '

Żeby nie było, na klawierce, pierwszy klawisz, od klawisza ENTER po lewej, chodzi mi o ukośnik, no to teraz między ukośnikiem i klawiszem ; znajduję się wcześniej wspomniany klawisz... xD

Mam nadzieję że pomogłem... ^^

User Name to ID. :)

Email który podajesz podczas rejestracji to twoje ID, możesz mieć taki problem jak ja, a mianowicie, po odpaleniu gry zamieniają mi się klawisze, i tzw. MAŁPĘ, mam na kombinacji klawiszów: SHIFT + 'Żeby nie było, na klawierce, pierwszy klawisz, od klawisza ENTER po lewej, chodzi mi o ukośnik, no to teraz między ukośnikiem i klawiszem ; znajduję się wcześniej wspomniany klawisz... xDMam nadzieję że pomogłem... ^^

juz proboje jezeli zadziala to wielki dzieki :)

Mianowicie chodzi mi o to ze zalozylem konto i pobralem klienta gry :)

Problem polega na tym ze przy rejestracji nie podaje sie ID gracza ktore jest potrzebne do zalogowania sie w grze :)

skad mam wziasc to ID ? probowalem wpisywac email ale to nie dziala :) prosze o szybką pomoc :)