Może tak radio?

Jeżeli temu podołacie, to w porządku. Mierzcie siły na zamiary, czy jakoś tak :)

Jak znajdą się środki to pewnie radyjko będzie :), fajnie by było czegoś posłuchać podczas ciachania w PoE :D

Na początku pewnie coś będziemy kombinowali, ale później jeżeli coś z tego będzie to może i się w to wsadzi.

A dlaczego w moim temacie nic nie było, nikt się nie wypowiedział, a dałem taką samą propozycje...

Jestem za. Extra pomysł przy czytaniu newsów jakby jakaś fajna nuta leciała ;)

Sory Mefiu pewnie go przeoczyłem jak go napisałeś. W każdym razie jesteś za ? Jeżeli chcesz to będziesz mógł również grać.

Pewnie, że jestem za. Napisz na gg :)

Lepiej zabrać się za podcasty, artykuły niż za radio ,których w internecie jest tysiące.

Jestem jak najbardziej za - zwłaszcza, jeśli będą tam leciały wspomniane już informacje. A co do podziału radia, proponuję na początek jedno rockowo-metalowe i drugie rapowe, a później jeśli się przyjmie myśleć nad czymś więcej.

Może jeszcze osobny dział na dodawanie idiotycznych obrazków z sieci, dział ogrodniczy, dział młodego chemika i zacznijmy nagrywać kursy tańca towarzyskiego? To jest portal o grach mmorpg, a wy chcecie z tego zrobić wszechstronną platformę o wszystkim, a zarazem o niczym. Jeśli będę chciał sobie posłuchać hardstylu, rocka, trancu czy d'n'b to w sieci znajdę masę sprawdzonych i zapewne o wiele lepszych stacji radiowych. Uważam, że Twój pomysł to tylko niepotrzebne koszty, wkład pracy i czasu, które musieliby ponieść moderatorzy strony.

Tak jak to napisał crracked, są ważniejsze rzeczy, nad którymi warto by popracować. Osobiście bardziej ucieszyłbym się z większej ilości materiału związanego z tematyką gier mmo.

Mówimy tylko o muzyce dla umilenia czasu użytkownikom, a że Ty chcesz kursy tańca i dział ogrodniczy to już rób oddzielny temat. Nie będzie żadnych kosztów, a jeżeli będą to minimalne , zresztą co mody mają do radia ? Nic ?

O tak Mac! Też jestem pierw za rockowo-metalowym :) najlepiej nie szaleć na początek, zobaczy się ilu będziemy mieli słuchaczy, potem zadecydować o przyszłości radyjka.

Ta i WIADOMOŚCI... niestety dzisiaj przewidujemy małe korki na przejściu między Ciemną stroną mocy, a jasną w grze SWTOR xD (wiem że nie ma takich przejść).

Mówimy tylko o muzyce dla umilenia czasu użytkownikom, a że Ty chcesz kursy tańca i dział ogrodniczy to już rób oddzielny temat. Nie będzie żadnych kosztów, a jeżeli będą to minimalne , zresztą co mody mają do radia ? Nic ?

Widzę, że nie wyczułeś sarkazmu.

Nie no nie przesadzajmy :) Odczytalibyśmy nowe tematy na forum, newsy po tytułach lub zagłębili się w 1-2 takie newsy jeżeli byłoby coś fajnego a reszta muzyka, bo radio to nie fakty ;P

P.S

Wyczułem sarkazm, ale że lubię ludziom grać na nerwach to nie mogłem się powstrzymać.

Wszystko w końcu trzeba ulepszyć, nasza strona też musi iść to przodu. Dlatego teraz stawiamy na radio.

Popieram RaVeN'a i crrackeda. Jest to portal i forum o grach MMO jak głosi szyld na górze strony... Jeżeli ktoś chce posłuchać muzyki, to nie martw się na pewno sobie coś odpali na komputerze. Co do "wiadomości" o mmo to jestem za reaktywacją podcastów co niedzielę. Fajnie wam to wychodził, takie pogawędki w parę osób, spojrzenie z różnych stron na dany problem/pomysł. Radio to zły pomysł, a z tego co widzę może to się także skończyć źle na tle prawnym...

Tak więc jestem na NIE! Reaktywujcie podcasty jak formę audio.

Pozdrawiam

Aktem prawnym to się nie skończy na pewno, bo do tej pory na żadnym radiu się to takim aktem nie skończyło.

A ja mam to gdzieś. Wolałbym więcej informacji o mmo. Jeśli chcę posłuchać sobie muzyki to odpalam jakieś radyjko, które mi się podoba i jest bardziej profesjonalne niż Xao (nie chcę kogoś obrażać, ale taka prawda). To jest MMORPG.ORG.PL i jak sama nazwa wskazuje zajmujemy się tu głównie mmo. Dobrym pomysłem były podcasty, ale jakoś pomysł nie wypalił.

Nawet na takim katolik.pl mają radyjko, więc czemu my niemieliśmy by mieć?

http://www.radiokatolik.pl/