Może zna ktoś ten utwór

Witam. Czy zna ktoś może tytuł tego utworu? - http://www.sendspace...553a9fd649ebaa9

Link do pobrania. Nagranie pochodzi z moda do Skyrima ( więc nie dziwcie się że w tle słychać głosy innych postaci ) dodającego nowe utwory, ale niestety nigdzie nie ma listy dodanych kawałków. Jestem pewny ze skądś to znam, ale nie mam pojęcia skąd. Także jeżeli ktoś zna tytuł, autora czy może film/grę z której pochodzi, byłbym wdzięczny :)

Mozliwe ze to Two Step From Hell(wykonawcy), ale reki nie dam se uciac.

Też odnoszę wrażenie że to może być od nich, ale za nic nie mogę skojarzyć tytułu :D

jako ze nei mam co robic, to od 2h szukam ci tej piosenki, bo mam niezbite uczucie, znam ja, z gier i filmow ktore mi sie, z nia kojarza to:

avatar, wladca pierscieni, transformers, warcraft,

idac tymi tropami, natrafilem wlasnie na Two Step From Hell, nieznalazlem tam tego, wiec szukalem dalej, i znalazlem, ze to cos na youtubie wystepuje pod nazwa " epic music", przeszukuje, rozne "sety" od 10minut do takich 2 godzinnych, narazie bez skutku, ale szukam dalej :)

Dzięki że się tak bardzo poświęcasz :D Też siedzę nad tym już jakiś czas, ale jak na razie nie znalazłem :) Nie wykluczone że może to być jeszcze kawałek Hansa Zimmer'a. Też jest znany z takich "epickich" kawałków.

sam jestem ciekawy, co to za piosenka, i skad ja ją znam :D

Dobra, daje sobie na dziś spokój :D Jutro od rana wznawiam poszukiwania, a tobie i innym którzy spędzą nad tym pół nocy, życzę powodzenia :D

daj jeszcze nazwe tego moda,moze gdzies znajde soundtrack :D

Witam.

Piosenka nazywa się x-ray dog - here comes the king

@up

Haha, dzięki wielkie. Nie wiem czy samemu udało by mi się to znaleźć :D

Tobie Frosty też wielkie podziękowania za fatygę :)

najlepsze jest to, ze ja ta piosenke slyszalem w kilku miejscach, tylko nie bylo akurat tego fragmentu i jej nie skojarzylem :D

No to zamykamy, gj viss

Witam. Czy zna ktoś może tytuł tego utworu? - http://www.sendspace...553a9fd649ebaa9

Link do pobrania. Nagranie pochodzi z moda do Skyrima ( więc nie dziwcie się że w tle słychać głosy innych postaci ) dodającego nowe utwory, ale niestety nigdzie nie ma listy dodanych kawałków. Jestem pewny ze skądś to znam, ale nie mam pojęcia skąd. Także jeżeli ktoś zna tytuł, autora czy może film/grę z której pochodzi, byłbym wdzięczny :)