Możliwość blokady użytkownika na STRONIE

Witam! Czy jest jakaś możliwość blokowania użytkownika na stronie? Otóż "niemądry" użytkownik sorty, bluzga mi w wiadomościach i popisuje się wiedzą, nie wiedząc nawet co to jest "pre-order". Mogę go jakoś zablokować? Byłem przekonany że wcześniej była taka możliwość na stronie, a wraz z nowym wyglądem jej nie ma. Racja, mogę je sobie kasować, ale co by było, gdyby na stronę wleciał jakiś trol i każdemu spamował w wiadomościach? Wprowadźcie taką możliwość.

Jeśli chcesz się pozbyć natrętnego natręta, to wystarczy, że załatwisz mu bana robiąć screena jego wiadomności i wysyłając do któregoś z adminów. Wiem, że to kapowanie, ale trzeba dbać jakoś o własne bezpieczeństwo, czyż nie? ^^

Faktycznie, ale nie zawsze coś w wiadomości musi być obraźliwe. Ktoś może pisać tak, że będzie to na pograniczu obrazy. Powinna być taka opcja na stronie w skrzynce "ignoruj wiadomości od tego użytkownika", czy coś podobnego.

Witam! Czy jest jakaś możliwość blokowania użytkownika na stronie? Otóż "niemądry" użytkownik sorty, bluzga mi w wiadomościach i popisuje się wiedzą, nie wiedząc nawet co to jest "pre-order". Mogę go jakoś zablokować? Byłem przekonany że wcześniej była taka możliwość na stronie, a wraz z nowym wyglądem jej nie ma. Racja, mogę je sobie kasować, ale co by było, gdyby na stronę wleciał jakiś trol i każdemu spamował w wiadomościach? Wprowadźcie taką możliwość.