Możliwość ignorowania użytkownika

Witajcie,

Wpadłem na pomysł, aby dodać do portalu opcje ignorowania. Osobiście byłbym bardzo uradowany z możliwości przeczytania normalnych komentarzy nie przedzierając się przez kuuuupe trolli i innych baranów. Na tym udogodnieniu nie straciłby dowódca strony - ilość komentarzy wciąż taka sama, a zyskali by użytkownicy (ci normalni). Tak więc wilk syty i owca cała!

Co Wy o tym sądzicie?

Pozdrawiam.

Problem by był jakby ktoś się odnosił do konkretnego postu ignorowanego, a Ty go nie widzisz, więc nie wiesz o co chodzi. Zawsze jednak można zrobić, że posty ignorowanych użytkowników działały by jak spoilery, że wystarczy kliknąć "pokaż". Mi to tam rybka bo i tak tego nie używałbym.

Wprowadźcie coś takiego, ale na portalu, błagam. Wtedy nie będę musiał czytać wypocin tych Bruce'ów Lee i innych dziadostw.

Przydałoby się to na portalu(ogół) i forum(zrobiłbym sobie listę np. krzyżowców anime itp. do ignorowania)

Miałem na myśli głównie portal, bo tam znaleźć normalny komentarz to nie lada wyczyn tym bardziej jeśli chodzi o artykuły dotyczące ArcheAge bądź Doty 2.
Myślę że na forum takie rozwiązanie wprowadziłoby dużo powtarzających się postów.

Miałem na myśli głównie portal, bo tam znaleźć normalny komentarz to nie lada wyczyn tym bardziej jeśli chodzi o artykuły dotyczące ArcheAge bądź Doty 2.Myślę że na forum takie rozwiązanie wprowadziłoby dużo powtarzających się postów.

Sprawy forum są sprawami forum.

Sprawy portalu są sprawami portalu a nie forum.

Dopóki nie są to sprawy zmixowane to raczej nic nie mogą zrobić w stronę portalu.

@Down:A może chciałem to bardziej rozszerzyć(pod ignorowanie jednego postu z powodu,iż każdy czasem może sobie trollować.

Ale znamy granice i czasem już lepiej nie patrzeć na post niż na człowieka.)

@FleshPound

Na forum masz taką możliwość.

Wchodzisz w profil, zawartość i masz ignorowanych użytkowników.

Co do portalu (komentarze) może i by się przydało chociaż np. ja tam już w ogóle nie zaglądam bo przez tych trolli to tam jest syf jakich mało.

PS. Czasem mnie zastanawia jak bardzo trzeba mieć zniszczone życie, żeby się człowiekowi chciało dzień w dzień wchodzić na portal i pisać takie pierdoły. xd

Ja po prostu takich komentarzy nie czytam to jest najlepsze ignorowanie. Po za tym ilość tych "inteligentnych" użytkowników wzrasta i mi osobiście nie chciałby mi się co chwilę szukać takiego użytkownika jak zaraz przyjdzie 15stu innych ( a może być to ta sama osoba)

Wydaje mi się wygodniejsze jednorazowe zablokowanie delikwenta niż przekopywanie się przez sterte gówna by przeczytać coś rozsądnego o grze.

Wprowadźcie coś takiego, ale na portalu, błagam. Wtedy nie będę musiał czytać wypocin tych Bruce'ów Lee i innych dziadostw.

Dla mnie te komentarze to kopalnia smiechu i jacy ludzie sa glupi, a najlepiej jest jak sie robi shitstorm :D

i sa dramaty...

Ja po prostu takich komentarzy nie czytam to jest najlepsze ignorowanie. Po za tym ilość tych "inteligentnych" użytkowników wzrasta i mi osobiście nie chciałby mi się co chwilę szukać takiego użytkownika jak zaraz przyjdzie 15stu innych ( a może być to ta sama osoba)

Gdyby sie tak dalo to nikt nie miałby z tym problemów..

A opcja ignorowania by sie przydala, bo wiekszosc geniuszy ma multi konta i gada z samym soba w komentarzach..

Po tygodniu, odpowiedzi ze strony administracji brak. Pomysł chyba został olany, a właścicielom portalu pewnie na rękę jest burdel w komentarzach.
Dziękuje za uwagę i wnoszę o usunięcie tego działu skoro jest on omijany.

Pozdrawiam

Witajcie,

Wpadłem na pomysł, aby dodać do portalu opcje ignorowania. Osobiście byłbym bardzo uradowany z możliwości przeczytania normalnych komentarzy nie przedzierając się przez kuuuupe trolli i innych baranów. Na tym udogodnieniu nie straciłby dowódca strony - ilość komentarzy wciąż taka sama, a zyskali by użytkownicy (ci normalni). Tak więc wilk syty i owca cała!

Co Wy o tym sądzicie?

Pozdrawiam.