Możliwość Polskiej wersji Gry!

Witam ! Jako czekający na CBT świetnej gry Tactical Intervention ,pomyślałem i wysłałem pewien pomysł do supportu Mayn Games aby przemyśleli Polską wersję gry jako odpowiedz otrzymałem zaskakującą nowinę

Dear MAYN Gamer,

Thank you for your email.

We take all players' suggestions seriously and will take your suggestion for a Polish community into consideration. We are catering to the European players and if possible, we will definitely localize our games in Polish.

If you have any other suggestions on how we can improve our services, please do not hesitate in send them in!

Thank you.

--

MAYN Guest Services

MAYN Interactive

http://www.MaynGames.com

On Sun, Apr 10, 2011 at 7:39 PM, delphifon wrote:

I'm from Poland ,a lot of my friends like FPS games ,we have greatest society ,I have idea : Why not make space for the Polish community? I have seen Romania, Turkey and France. Playing in the Polish version certainly attracted to more of my countrymen. Value greet!

Więc jest szansa ,jeśli więcej nas będzie pisało podobne pomysły będziemy bardziej rozpoznawalni jako ważny kraj w europie !

Czyli że jeżeli inni będą pisać do supportu o utworzenie polskiej wersji gry to może ona powstać?

Też tak to zrozumiałem Valdo ale czy to prawda?? któż to wie xD

łał fajnie będzie jak zrobią grę po polsku ale i tak jak nie zrobią polskiej wersji gry to będe grał na angielskim clijencie

Przed release, kiedy firmy jeszcze nie mają ugruntowanej pozycji swoich gier na rynku, zazwyczaj odpisują pozytywnie na wszystkie sugestie.

Równie dobrze, jakbyś napisał z prośbą o 2 miliony PLN, prawdopodobnie otrzymałbyś odpowiedź: "Tak, tak. Dostaniesz je, tylko zagraj proszę w naszą grę, zapłać za premium i pokaż ją swoim kolegom - a najlepiej również wszystkim sąsiadom i rodzinie."

Faktem jest jednak to, iż Polska coraz bardziej liczy się na arenie MMO. Przekonało się o tym już kilku producentów, np. aeria czy wargaming.net.

Hmm... może coś z tego będzie, ale to FPS... Bardziej cieszyłbym się, gdyby mowa była o jakimś MMORPG. Ale to i tak dobrze... : D

Szczerze, to ja jestem przeciwny spolszczaniu gier. Po 1. Jest tam więcej neo kidów i trolli. Po 2 porządny gracz umie angielski, czy tego chce czy nie. W końcu jest maniakiem MMO. Jeżeli gra jest spolszczona, bądź ma Polski serwer, to wybieram angielski bądź zagraniczny ( Oprócz BR i TR[ Turcja to jeszcze większy burdel]) Po 2 spolszczanie FPS'a. A na komu do FPS'a spolszczenie.. Bierzesz broń idziesz i strzelasz.

łał fajnie będzie jak zrobią grę po polsku ale i tak jak nie zrobią polskiej wersji gry to będe grał na angielskim clijencie

Kolego, tobie nawet spolszczenie nie jest potrzebne, przecież ty nawet pisać nie umiesz.

kolego to pisałem na szybko więc nie mów że pisać nie umie !!!!!!

Nie zdziwił bym się jeśli by zrobili polską wersję. Nasz kraj jest jednym z najlepszych krajów e-sportowych więc oni sami na bank myśleli o tym.

Jestem tego samego zdania co Viriusadles. Popatrzmy na tego metina 2, multum neo kidów, problemy z ortografią itd.

Nie narzekam na słabe oceny z angielskiego a dzięki mmo poznaje nowe słówka i wtedy szpanuje na angielskim.

A no coś w tym jest. Valdo z tym angielskim to trafiłeś w 10 :D

Witam ! Jako czekający na CBT świetnej gry Tactical Intervention ,pomyślałem i wysłałem pewien pomysł do supportu Mayn Games aby przemyśleli Polską wersję gry jako odpowiedz otrzymałem zaskakującą nowinę

Dear MAYN Gamer,

Thank you for your email.

We take all players' suggestions seriously and will take your suggestion for a Polish community into consideration. We are catering to the European players and if possible, we will definitely localize our games in Polish.

If you have any other suggestions on how we can improve our services, please do not hesitate in send them in!

Thank you.

--

MAYN Guest Services

MAYN Interactive

http://www.MaynGames.com

On Sun, Apr 10, 2011 at 7:39 PM, delphifon wrote:

I'm from Poland ,a lot of my friends like FPS games ,we have greatest society ,I have idea : Why not make space for the Polish community? I have seen Romania, Turkey and France. Playing in the Polish version certainly attracted to more of my countrymen. Value greet!

Więc jest szansa ,jeśli więcej nas będzie pisało podobne pomysły będziemy bardziej rozpoznawalni jako ważny kraj w europie !