Możliwość wywiadu z producentem Rohan

Witam, pytanie w sumie do fanów Rohana. Rozmawiałem z Achillesem z ezinu Art of MMO i dowiedziałem się, że istnieje możliwość przeprowadzenia wywiadu z twórcą Rohan. Sam nie jestem graczem więc w sumie nie wiem o co można zapytać. Macie jakieś propozycje? :D Tylko proszę bez propozycji w stylu "Bendom darmowe itemsy dla polaków?"

Bendom darmowe itemsy dla polaków?

A tak poważnie, to czy planują jakieś innowacje w wersji dla graczy spoza Azji, bo o ile Rohan w Azji zyskał sporą popularność, to poza nią jest raczej średniakiem jeśli chodzi o popularność wśród graczy. Kolejna sprawa, to czy właśnie owa sytuacja nie zniechęciła producenta do większego zaangażowania w ww wersję (na obiecane nowe rasy gracze czekają bodajże od OB)?

czy ta gra kiedys bedzie fajna?

Ja uważam, że brak rozgłosu tej gry jest zaletą bo nie ma server traffic ani zbytnich lagów :P

Niewiem czy to jest jeszcze aktualne i zabardzo oto w tym chodzi ale mam pytania:

Czy Rohan wyjdzie w wersji PL (wato zapytac moi koledzy beda grali :>)??

Kiedy naprawia wiele bugow w skillach postaci?

Kiedy bedzie mozna wkoncu zawierac Małzenstwo :)?

Slyszalem o nowj Rasie (jak mniewam Hafling) czy to jest planowane w niedalekiej mam nadzieje przyszlosci?

Nom narazie tylko tyle :P

Niewiem czy to jest jeszcze aktualne i zabardzo oto w tym chodzi ale mam pytania:

Tak aktualne, zainteresowanych szersza pomocą przy opracowywaniu pytań zapraszam na GG: 9184528

Pytanie odemnie: Czy wprowadzą kiedys możliwość uwidocznienia hełmu? Niby szczegół ale bardzo lubie hełmy i to ze nie widać ich na postaci jest jedyną żeczą która mi nie pasuje w tej grze ;p

Wiem, że to głupie, ale mam podobnie, drażni mnie jak widzę ziomka z moją facjatą. : P

Wiem, że to głupie, ale mam podobnie, drażni mnie jak widzę ziomka z moją facjatą. : P

MI nawet oto nie chodzi, poprostu lubie hełmy ;)

Tylko dwa: Czy planują wprowadzić możliwość pływania? (Uwielbiam to :P) Czy powiększą mapę gry?

Witam, pytanie w sumie do fanów Rohana. Rozmawiałem z Achillesem z ezinu Art of MMO i dowiedziałem się, że istnieje możliwość przeprowadzenia wywiadu z twórcą Rohan. Sam nie jestem graczem więc w sumie nie wiem o co można zapytać. Macie jakieś propozycje? :D Tylko proszę bez propozycji w stylu "Bendom darmowe itemsy dla polaków?"