Można już ściągać Eligium

O ile oczywiście jakimś cudem zdobyliście beta-klucz. Jeśli nie, to macie jeszcze 3 dni do rozpoczęcia CBT (start 19 grudnia), więc uważnie zaglądajcie na stronę, jak i facebookowy profil Eligium. Może Piotrek (Sirvius) zorganizuje jeszcze jakiś konkursik. Instalka Eligium zajmuje 3,6 gigabajta. Przypominam, że pod tym tytułem ukrywa ...

Wyświetl pełny artykuł

no to zaczynamy :)

eligo.png

Czekam na OBT mam nadzieje, że nie będzie to samo co z Mythosem i RoMem(IS) wgl. chyba chory jestem, że tak myślę;(

Jak rozmawiałem z Piotrem, zapewnił mnie że stare błędy się nie powtórzą, a w IS dostępne będą tylko i wyłącznie przedmioty rzędu kosmetycznego, czyli ubranka, mounty i inne 4fun duperele. Ile w tym prawdy przekonamy się wkrótce, mam nadzieję że już na CBT, ponieważ nie chciałbym tracić czasu na byle "dziadostwo".

Dla ciekawych i spragnionych ss :)

eligium.png

Na pierwszy rzuta oka przy wczytywaniu (bo tyle na razie jest tylko dostępne), gra wydaje się być solidnie wykonana.

Mam nadzieje, że Sirviusowi można wierzyć bo gra wygląda naprawdę ciekawie. Wie ktoś czy będzie polska wersja językowa?

Tak, będzie polska wersja językowa, niestety dopiero na OB, które planowa jest na marzec-kwiecień.

Coś mi śmierdzi konkretną chińszczyzną. Ile procent w mojej wypowiedzi to prawda?

O ile oczywiście jakimś cudem zdobyliście beta-klucz. Jeśli nie, to macie jeszcze 3 dni do rozpoczęcia CBT (start 19 grudnia), więc uważnie zaglądajcie na stronę, jak i facebookowy profil Eligium. Może Piotrek (Sirvius) zorganizuje jeszcze jakiś konkursik. Instalka Eligium zajmuje 3,6 gigabajta. Przypominam, że pod tym tytułem ukrywa ...

Wyświetl pełny artykuł