Mam pytanko czy można w gw2 zmienić emaila ?
Można zmieniać dane?
Można jeśli pogadasz z działem obsługi klienta.
I podasz masę danych
Jeśli podasz wszystkie potrzebne dane to zmienią bez problemu
Można, ja zmieniałem jak sprzedawałem konto, proszą wtedy o klucz seryjny i nick postaci.
E tam masę, ja zmieniałam niedawno i musiałam podać.
1. Numer telefonu
2. Adres zamieszkania
3. Data urodzin.
W każdym razie jak widzicie wszystkie dane dotyczą moim personaliów, dlatego lepiej podawać prawdziwe
Ogólnie koleś zmienił mi to tak szybko, że przestraszyłam się, że mi konto shackowali bo wpisuje stare dane a tu nie działa xD
Aha i ci zresetują hasło, a starego nie będziesz mógł wpisać, więc myśl już nad nowym
Potwierdzam, wcale nie trzeba żadnej masy danych.
Ja nie podałem ani adresu, ani numeru telefonu, ani nic innego i mi zmienili bez problemu. Chyba podałem tylko nazwę postaci i to nawet nie byłem pewien czy dobrą, bo od jakiegoś czasu już wtedy nie grałem.
Dla jaj nawet napisałem im, że chce dać to konto bratu, żeby zobaczyć ich reakcję. Odpisali tylko, że regulamin zabrania sprzedawania kont i że email mam już zmieniony
Zero problemów.
Czyli sprzedaż konta jest legalna?
Czemu niby ma być legalna, bo można zmienić email? Pomijając fakt, że bez podania przyczyny ci go nie zmienią - ja napisałam, że ze starego maila nie będę korzystać w najbliższej przyszłości i dlatego chce zmienić na nowy.
I przypomniało mi się już czym było 3 pytanie - data urodzin
Nie jest legalna, regulamin zabrania dzielenia się kontem w jakikolwiek sposób.
Jest to spowodowane kilkoma rzeczami. Po pierwsze nie będą musieli w ogóle rozpatrywać spraw gówniarzy, typu "pożyczyłem koledze grę i teraz nie mogę wejść na konto". Po drugie, chodzi o handel kontem za prawdziwą kasę i możliwość wzbogacenia się w ten sposób, bez uiszczenia należnych podatków, co jest nielegalne w świetle naszego prawa. No i po trzecie, jeśli nie wolno odsprzedać nieużywanej gry, to ktoś musi kupić nowy egzemplarz, czyli +1 do ilości sprzedanych sztuk.
Tak mi się wydaje, nie jestem specjalistą w tych sprawach
Heh, po prostu kolega chcę mi oddać konto a nie chcę już dostawać spamu na emaila ;p
Zmiana e-mail o tyle jest istotna, że przechodzą na niego linki do autoryzacji lokalizacji Twojego połączenia. Zastanów się jednak czy warto inwestować swój czas w "takie konto". Poza e-mailem będziesz za chwile chciał zmienić IGN (kolega może mieć np. tomek.1234 a ty przecież nie masz na imię Tomek ;P). Poza tym skąd wiesz czy gra Ci się nie spodoba a kolega nagle zapragnie odzyskać konto. IMO lepiej kupić sobie nowe konto a konto kolegi potraktować jako kilkugodzinne demo gry.
Warto warto ;p A można wiedzieć po jakim czasie będzie odzew ze strony supporta? Lub sprawdzić kiedy chociaż przeczytali ticket? Bo od 4 dni czekam i dalej nic.
Musisz czekać. Cierpliwości, prędzej czy później odpowiedzą.
Wyślij ticket ponownie.
Okej, a jeszcze inne pytanie. Można sprawdzić jaka klasa może nosić różne bronie? Na stronie gw2 w profesjach niby są takie ikonki. Ale mało mi to mówi.
Polecam zajrzeć na oficjalne wiki gry http://wiki.guildwars2.com/ a dokładniej z http://wiki.guildwars2.com/wiki/Weapon (znajdź tam podrozdział Weapon usability by professions).
Przyjęło się, że wiki zawiera najnowsze, najbardziej rozbudowane i kompletne informacje o GW2 i jeśli język angielski nie jest ci obcy to zachęcam do przeszukiwania zasobów tej strony.
Dzięki, wiele się dowiedziałem
Ale na prawdę jest tak wiele klas i tak wiele możliwości, że nie wiem kim grać. Rozmyślam sobie nad Elementarem, Necromancerem, Warriorem i Guardianem. Ktoś coś poleci? ;d
Mam pytanko czy można w gw2 zmienić emaila ?