Mp4 do 200 zł

Cześć, rozglądam się z jakimś sprzętem grającym, bo po ostatnich zdarzeniach ze starego zostały wióry.

Nie mam jakiś większych wymagań, zależy mi na w miarę przyzwoitym dźwięku, pojemności większej niż 4gb, chyba że ma wejście na kartkę, no i na koniec możliwość czytania ebooków.

To tyle, jeżeli pomoglibyście mi, było by całkiem miło.

Cześć. Ja na Twoim miejscu nie kupowałbym MP4... Posiadam MP4 Sweex 4 GB kupioną za 250 zł i powiem Ci tak: o kant d**y rozbić. Beteria trzyma nie całe półtorej godziny, a ładuje się prawie cały dzień! Na dodatek Mp-czwórki mają tak mały ekran, że komfortowo nie poczytasz ani nie pooglądasz. Tyle ode mnie.

Ps.

Na Twoim miejscu wziąłbym MP-trójkę, za tą cenę wyrwiesz naprawdę coś porządnego, a nie shit taki jak ja mam.

Pozdrawiam,

Ps2.

Plusik za Motorhead :)

Bump.

nie lepiej juz pomyslec nad kupnem jakiegos ciekawego telefonu + dobrych sluchawek dousznych?

telefony bardziej nadaja sie do czytania e-bookow od mp4, aczkolwiek i tak bardzo kiepsko sie nadaja

a jesli sie juz musisz uprzec na mp4 to polecam pentragrama

Ok, może być mp3, tylko podawajcie modele.

Jeżeli ci zależy na czytaniu ebooków czy oglądaniu filmów to może pomyślał byś na Ipodem Touch 2g. Na allegro są za 350+. Just sayin'

Ja tam nie polecam pentragrama, miałem to po chyba 2-3 miechach wejście na słuchawki się zepsuło. Mój brat miał takie same i to samo mu się stało.

Moja babcia jak miała pentagrama to jej ksiądz ukradł ...

A tak na poważnie z Creative dobre mp3 są, popatrz na allegro , ja swoją kupiłem za 150zł i jestem z niej zadowolony :)

Odpowiadajcie na pytanie, chciałem żebyście mi podali konkretne modele.

Ja od siebie polecam Sandisk Sansa Clip + . tylko że to jest mp3 ale poza mp3 odtwarza .ogg .flac na czym mi osobiście zależało ma wejście na karte pamięci i naprawde dobry dźwięk, jej minusy to żeby wykorzystać w pełni jej możliwości trzeba zmienić soft na RockBox ale jest to proste i nie trwa więcej niż 10 minut, oraz trzeba mieć jakieś inne słuchawki(te dołączone do kompletu są jak dla mnie bardzo niewygodne i niedopracowane), poza tym bateria trzyma naprawdę długo ponad 10 godzin sprawdzałem jak jechałem do Holandii, no i na koniec coś co jak dla mnie jest bardzo przydatne to to że posiada klips do przypięcia do ubrania (dużo biegam).

Tu masz linka http://allegro.pl/mp3-sandisk-sansa-clip-4gb-l-do-16gb-w24h-i2414111978.html.

http://allegro.pl/x-kom-pl-creative-zen-style-m100-8gb-microsd-i2423582733.html a co o tym sądzicie ?

Nie wiem nie miałem okazji testować aczkolwiek z tego co wiem creative robi porządny sprzęt tak że to chyba rozsądna opcja aczkolwiek ja dalej będę obstawiał przy swoim :) poza tym cena za tego creativa masz sansę i jeszcze karte pamięci do niej :) A i jeszcze te dotykowe przyciski w telefonie to się owszem sprawdza ale czy w mp3 to nie wiem najlepiej jakbyś mógł przetestować przed zakupem.

Ja używam iRiver e100 3 lata, świetna mp4'ka. Bateria trzyma tydzien przy czym często słucham muzyki. Może model jest troche leciwy, ale daje rade. Kupić można jedynie na allegro, ale obecnie go nie ma; sugerowałbym jakiegoś innego iRivera

np. http://allegro.pl/nowy-iriver-spinn-4gb-mp3-mp4-bluetooth-lodz-i2416130075.html

Nie gadajcie, że za 200zł nie można dostać czegoś sensownego, ponieważ tak nie jest. :P

Cześć, rozglądam się z jakimś sprzętem grającym, bo po ostatnich zdarzeniach ze starego zostały wióry.

Nie mam jakiś większych wymagań, zależy mi na w miarę przyzwoitym dźwięku, pojemności większej niż 4gb, chyba że ma wejście na kartkę, no i na koniec możliwość czytania ebooków.

To tyle, jeżeli pomoglibyście mi, było by całkiem miło.