Mroczny, krwawy i umieszczony w kategorii wiekowej 18+ Dark Eden 2 jednak żyje. Pokazał nowy trailer

Ostatni raz „odezwali się” w październiku i zaczynałem się już martwić, choć jak widać niepotrzebnie. Dark Eden 2 żyje, powstaje i być może niedługo zobaczymy go w naszej części świata. Na dowód pokazał zupełnie nowy trailer.Przypominam, że Dark Eden 2 będzie sequelem ...

Wyświetl

Lepiej późno niż "później".

Widać 'niby' klimat zachowany z pierwowzoru ale bardziej to przypomina momentami mmo 2Moons/Dekaron, co jest na plus oczywiście. Zawsze marzyłem o połączeniu DE i 2Moons/Dekaron. Jednak nic nie warte komentarze dzisiaj, gdy sam nie złapię za stery tego mrocznego statku. Tutaj obawiam się kolejnych nieprzespanych nocy w oczekiwaniu na Dark Eden 2 "date release" albo chociaż Open Beta testy.

Dobrze, że nie poszli w stronę CDP i Cyberpunka; "Gra wyjdzie gdy będzie gotowa", czy jakoś tak. Can't wait anyway :)

Ostatni raz „odezwali się” w październiku i zaczynałem się już martwić, choć jak widać niepotrzebnie. Dark Eden 2 żyje, powstaje i być może niedługo zobaczymy go w naszej części świata. Na dowód pokazał zupełnie nowy trailer.Przypominam, że Dark Eden 2 będzie sequelem ...

Wyświetl