Mruganie ekranu podczas fullscreena

Mam problem z migotaniem ekranu podczas gry w SOuth Park The stick of truth. Miałem wczesniej to samo z lolem. Tylko w oknie jest ok, ale podczas grania na pełnym ekranie jest właśnie takie migotanie ekranu. Ktoś wie o co może chodzić?

Jakiś program może próbować powrócić do pulpitu, sprawdź, czy nic zbędnego nie działa w tle.

Może mruga bo próbuje Cię poderwać ? ;]

Na Twoim miejscu zaktualizowałbym sterowniki na pierwszym miejscu.

Sprawdź synchronizację pionową i spróbuj odpalić grę w pełnym oknie bez ramek (fullscreen window).

W tym trybie odpalam LoLa wlaśnie. South Park nie ma takeigo trybu. Sterowniki są aktualne.

Może jest coś nie tak z częstotliwością odświeżania ekranu?

Tyle, że mam ten problem tylko przy LoLu i South Parku.

Masz Windows'a 8.1? Niektórym pomaga downgrade do 8.0.

Masz radeona tak? Jesli tak to polecam powrot do troche starszych sterownikow, u mnie najnowsze sterowniki jak i stery beta radeona powoduja mruganie w full screen.

No właśnie mam radeona i windows 8.1. Do 8.0 wolałbym nie wracać. Co do samego radeona to jak stare musiałyby to być sterowniki? Zresztą nie jestem pewien czy po takim pworocie z innymi grami nie będzie problemu.

Mam problem z migotaniem ekranu podczas gry w SOuth Park The stick of truth. Miałem wczesniej to samo z lolem. Tylko w oknie jest ok, ale podczas grania na pełnym ekranie jest właśnie takie migotanie ekranu. Ktoś wie o co może chodzić?