Tylko wiesz nie wiem czy jednak nie wybrać tej bez x bo ma większe taktowanie rdzenia
co wybierzesz too i tak bedzie duzy skok wydajnosc wzgledem
HD 4850
Jakbym mial 1300 zl na karte bralbym RX 480 nierefernta lub poczekal na RX 480x
Tylko wiesz nie wiem czy jednak nie wybrać tej bez x bo ma większe taktowanie rdzenia
co wybierzesz too i tak bedzie duzy skok wydajnosc wzgledem
HD 4850
Jakbym mial 1300 zl na karte bralbym RX 480 nierefernta lub poczekal na RX 480x
Gdybym miał też bym brał, a mam tylko 881
Wypłate mam za miesiąc która pozwoliła by mi na zakup tej karty, ale pożyczam do rodziców bo jest przecena, a zwróce jak dostanę wypłatę
Gdybym miał też bym brał, a mam tylko 881 Wypłate mam za miesiąc która pozwoliła by mi na zakup tej karty, ale pożyczam do rodziców bo jest przecena, a zwróce jak dostanę wypłatę
jeszcze mozna poszukac kart z drugiej reki ...
Tylko doo takich kart trzeba podejsc 2 max 5 miesiec uzywana , jezeli ma juz 2-3 lata nie kupowalbym ;p
A jeśli chodzi o Hd 4850 to nie jest taka zła. Overwatcha grałem bez zcinek ( wiadomo dobra optymalizacja)
Witam,
Chciałem poznać Wasze opinie na temat karty graficznej MSI Radeon R9 4Gb 256 bit.
Zależy mi na poznaniu zalet i wad tej karty, głównie od osób, które tą kartę posiadają.
Otwarty jestem również na propozycje innych kart tego typu, np. co sądzicie o MSI Radeon R9 380X 4Gb 256bit?
Czy polecacie zakupić tą kartę?
O sprzęt nie musicie się martwić, bo mam Msi Z97 Gaming 3 oraz procesor Intel i5 4690.
Może głupie pytanie, ale własnie zrodziła się w mojej głowie wątpliwość, czy ta karta będzie pasować do tej płyty głównej.
Czy ma znaczenie tylko rodzaj portu, czyli PCI Express x16 czy coś jeszcze ma znaczenie?
PS.
Jeszcze mam dodatkowe pytanie tyczące się pinów zasilających, jak mi brakuję konkretnych albo mam inną ilość pinów to wystarczy zakupić przejściówkę?
Chodzi o to, że przy zmianie sprzętu nie zmieniałem zasilacza, bo mam wystarczająco mocny, ale miałem problem z wpięciem zasilania procesora.
Jeśli potrzebujecie więcej szczegółów, to proszę zadawać pytania.
Pozdrawiam,
Sebula5001