[MT] Szukamy graczy do wspólnej gry!

Witam,
wspólnie z grupką znajomych szukamy graczy z polski do wspólnej gry/rozmów na TS.

KONTAKT W GRZE:

Widmo, Norelia, Afja

Interesuje nas głównie zbudowanie polskiej społeczności na serwerze MT, aby grało się przyjemniej :)
Nie ma znaczenia czy dopiero zaczynasz czy jesteś już na etapie end-game!

CO MAMY DO ZAOFEROWANIA:

Miłe towarzystwo, niezłą zabawę, wskazówki dotyczące klas, i trochę rywalizacji
Obecnie nasze główne postaci ubrane są w vm5/vm6+15, więc szybko pomożemy się ubrać, wbić skilled, nauczymy mechanik dungeonów itp.

@Edit: Posiadamy również własną szybko rozwijającą się gildie "Blackgate" którą zamierzamy wbić do Top 5 w rankingu gildii jak i posiadamy prywatny serwer Teamspeak 3. Wszyscy są mile widziani!

WYMAGAMY TYLKO JEDNEGO:

- TEAMSPEAK - jak już wspomniałem wcześniej - chodzi nam głównie o powiększenie naszej grupki, bo im więcej osób tym przyjemniej spędza się czas przy grze :) Nie wymagamy odzywania się - można pisać, rozumiemy że niektórzy nie mogą/nie mają warunków do korzystania z mikrofonu, jednakże wymagamy aby siedzieć na TS i chociaz słuchać :)

Info do TS'a jest podawane tylko i wyłącznie członkom gildii, nie prosić ani tutaj ani na PW o adres.

Pozdrawiam,
Widmo i drużyna pierścienia

Witam,

właśnie założyłem nowe konto w Tera, na serwerze MT mam 7 lv. Mój nick to Belvedor, fajnie by było jakbyście mogli mi pomóc. Mam TeamSpeaka + słuchawki pełna motywacja do grania, w moim profilu macie moje dane kontaktowe, to jak coś to czekam na kontakt, w grze jestem dość często, ale jakaś wiadomość na Steam czy GG też może być.

bump i te sprawy

Chcialbym do Was dolaczyc, ale caly czas jestescie offline :E

Moj nick to suczqa.

Macie jakas gildie / tsa ? Podajcie najlepiej to drugie, to porozmawiamy ;)

pozdrawiam

Zapomniałem całkowicie o temacie. Nie wiem czemu pokazuje Ci, że jesteśmy offline, większość z nas spędza przy terze większość dnia. Jeśli dalej jesteś zainteresowany to wyśli mi PM, napiszę Ci info Ts'a i cokolwiek będziesz chciał wiedzieć.

ja poproszę namiary na tsa, również chętnie do wad dołączę

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

także poproszę dane do tsa

poprosze dane do tsa

Głowny post zaktualizowany! Zapraszamy wszystkich chętnych do nowej gildii "Blackgate"!

jak by ktos zaczynal na tym serwerze to pm ze skajpem pogramy/expimy razem moze

Witam,
wspólnie z grupką znajomych szukamy graczy z polski do wspólnej gry/rozmów na TS.

KONTAKT W GRZE:

Widmo, Norelia, Afja

Interesuje nas głównie zbudowanie polskiej społeczności na serwerze MT, aby grało się przyjemniej :)
Nie ma znaczenia czy dopiero zaczynasz czy jesteś już na etapie end-game!

CO MAMY DO ZAOFEROWANIA:

Miłe towarzystwo, niezłą zabawę, wskazówki dotyczące klas, i trochę rywalizacji
Obecnie nasze główne postaci ubrane są w vm5/vm6+15, więc szybko pomożemy się ubrać, wbić skilled, nauczymy mechanik dungeonów itp.

@Edit: Posiadamy również własną szybko rozwijającą się gildie "Blackgate" którą zamierzamy wbić do Top 5 w rankingu gildii jak i posiadamy prywatny serwer Teamspeak 3. Wszyscy są mile widziani!

WYMAGAMY TYLKO JEDNEGO:

- TEAMSPEAK - jak już wspomniałem wcześniej - chodzi nam głównie o powiększenie naszej grupki, bo im więcej osób tym przyjemniej spędza się czas przy grze :) Nie wymagamy odzywania się - można pisać, rozumiemy że niektórzy nie mogą/nie mają warunków do korzystania z mikrofonu, jednakże wymagamy aby siedzieć na TS i chociaz słuchać :)

Info do TS'a jest podawane tylko i wyłącznie członkom gildii, nie prosić ani tutaj ani na PW o adres.

Pozdrawiam,
Widmo i drużyna pierścienia