Mu Legend będzie HIT czy KIT?

Pewnie wiele osób się zastanawia jak to będzie z "mu 2".

Z jednej strony polepszona grafika , zbliżone klasy , ulepszanie do święcących itemów jak w jedynce, po Polsku i sporo innych mniejszych plusów.

A z drugiej ? Czy będzie miała chociaż połowę klimatu i grywalności ? czy Webzen zrobi z tego swój "flagowy" produkt ? czy tylko p2w...

No i brak otwartego PK ? ( z tego co gdzieś wyczytałem ) jak to wszystko wpłynie, na zapewne dużą rzeszę czekających na kontynuacje.

Do Mu to zapewne nawet się nie zbliży, niestety. Ja obstawiam, że będzie to solidny h'n's, jednak na dłuższą metę nużący.

Pogram pewnie z dwa tygodnie i tyle.

Jak zawsze stare lepsze ale pożyjemy zobaczymy co z tej legendy wyjdzie .

Brak PK? Gra traci całą magię otwartego PvP. Podejrzewam, że nie będzie to żadna rewelacja. Tak jak powiedział @NGK pogra się tydzień i po ptokach.

Pewnie wiele osób się zastanawia jak to będzie z "mu 2".

Z jednej strony polepszona grafika , zbliżone klasy , ulepszanie do święcących itemów jak w jedynce, po Polsku i sporo innych mniejszych plusów.

A z drugiej ? Czy będzie miała chociaż połowę klimatu i grywalności ? czy Webzen zrobi z tego swój "flagowy" produkt ? czy tylko p2w...

No i brak otwartego PK ? ( z tego co gdzieś wyczytałem ) jak to wszystko wpłynie, na zapewne dużą rzeszę czekających na kontynuacje.