I jak spolecznosc Mu Online?? Ja troche podlvlowalem postac, troche poznalem gre, o dziwo ciagle z checia ja wlaczam. Polakow od groma, nie zdziwilbym sie gdyby to byla polowa populacji MU Legend. Gra wygrala plebiscyt na najlepsza gre 2017 na tej stronie, wiec cos w tym jest. Swietna pod solo i party, casual i hardcore. Ktos kto nie gral, a ma dylemat czy to zrobic to serdecznie zachecam do przetestowania. Jak dla mnie to jeden z grywalniejszych tytulow ostatnich lat
Mu Legend polska społeczność
Codziennie pyka sie po kilka godzinek, jeszcze sporo do roboty... mam nadzieje ze w styczniu pozytywnie nas zaskoczą jakąś nową zawartością, żeby można było sprawdzić swoją postać, bo na tą chwilę wszystko robie na lajcie
Co nowego od Nowego Roku
Szukam osób do rozwoju forum + fanpage, linki w pierwszym poście, jak coś to piszcie PW.
Do startu Mu Legend pozostało już niewiele czasu.
W związku z tym wraz z kilkoma osobami postanowiliśmy przygotować forum polskiej społeczności.
Naszym celem jest zebranie jak największej liczby osób które będą czerpać przyjemność z grania w Mu Legend oraz z chęcią podzielą się swoim doświadczeniami i nowinkami. Jesteśmy otwarci na wszelakie propozycje dotyczące funkcjonowania forum.
Zapraszamy serdecznie!