Może mi ktoś powiedzieć dlaczego nie działa mi Mu odkąd zainstalowałem Win 7 czy da sie to jakos ustawic by działało? bo nie chce wracać do win xp...
Mu nie działa na Win 7
kurde tez nie umiem odpalić po przez play na stronie wyskakuje mi ze musze zainstalowac webzenbrowser instaluje ale i tak znow pojawia sie to samo ze dalej nie zainstalowałem webzenbrowser
MU także nie działa na W8 64. Pisali na forum, że będą ogarniać problem. Przypuszczam, że tak samo jak w przypadku W7, nie naprawią tego szybko.
Aktualnie gram na Win Xp w Mu bo innego wyjścia póki co nie ma
ja specjalnie wczoraj przeinstalowalem na xp by grac w MU ;d
Ja odpalam MU R na laptopie na Win 7
mam inny problem
ciagle jest napisane ze haslo jest niepoprawne , jak temu zaradzic !?
Mi na win7 elegancko chodzi, sprobojcie odpalac gre przez Opere bo zauwazylem ze przez Mozille nie da rady
Mi również elegancko chodzi na w7 32bit. Kumplowi na 64bit również działa. Zmieńcie przeglądarki bo webzenbrowser to jakiś szajs jest.
Ja również mam win 7 64b i wszystko działa bez problemu. Zmieńcie może przeglądarkę i upewnijcie się, że jest w wersji 32b, bo na 64 nie działa ten ich cały webzenbrowser:)
Była mowa tutaj o tym, że będą wrzucać od nowa klienta i zajmie im to parę godzin (to było w dniu otwarcia CB). Ktoś orientuje się gdzie to dokładnie wrzucili ?
vilczy oto link do downloadu klienta :
http://murebirth.web...d/game-download
ale :
A dokładniej chodziło o to, że jakos dzien wczesniej przed CB usuneli ze strony mozliwosc pobierania downloadera (co za tym idzie samego klienta) ale sam nie wiem czy dodali kompatybilnosc z nowszymi windowsami czy tylko jakiś patch. a co do problemów to czesto chodzi również o przeglądarke.
W sumie już po testach,ale miał ktoś sytuacje ze ten gówniany launcher się uruchomił, klikało się play i nic sie nie działo dopiero za którymś razem gra ruszała ;/?
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego nie działa mi Mu odkąd zainstalowałem Win 7 czy da sie to jakos ustawic by działało? bo nie chce wracać do win xp...