Czy ktoś się orientuje jak z populacją na globalnym serwerze MU? Gdzie znajdę polskich graczy i gildie? A może jakiś popularny priv z dużą bazą graczy?
MU Online - gdzie można pograć?
Na globalu masz taki pay2win ze wole oplacac abonament w 3 innych grach mmo niz tam grac XD Jedyne co to privy polecam.
Zadałem konkretne pytania. Nie obchodzi mnie IS bo mogę zapłacić co jakiś czas jeżeli się wciągnę. Czekam na kolejne odpowiedzi.
PS Co prawda znalazłem parę serwerów prywatnych na których zdawało mi się, że spotkam polaków, ale to serwery praktycznie wymarłe.
Ja gram na MidgardMU serwer ma duuzo ludzi ponad 1000+online sporo polakow gra wystarczy sie zaciagnac do jakiejs guild i to starczy zeby miec kontakt z rodakami.
Jak cos to zapraszam z checia pomoge nie patrz na exp 5000x bo tak szybko wcale nie leci jak dla mnie jest jak na serwie 1000exp. do tego sklepy w ktorych wystawiasz itemy za b/s wiec fajny handel jest nie ma itemshopu przez co nie jest p2w ogolnie super serw zapraszam jak sie przekonasz pisz to pogadamy
Dzięki za odpowiedź. Obadam Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to z chęcią posłucham (poczytam).
Ten Midgard zapowiada sie ciekawie, a powiem, ze z checia bym wrocil do Mu Wiec pisze sie na pogranie, z kims zawsze razniej niz samemu
Dołączam się do tematu. Jakoś nostalgicznie mnie natchnęło:) Postaram się obadać serwer i może troszkę pogram z Wami tam.
Więc możemy spróbować Ja nie grałem od czasu wprowadzenia Dark Lorda, więc dużo rzeczy jest dla mnie niewiadomą.
A wiec jesli jestescie zdecydowani to tutaj macie tsa.
overwolf-596zh.typefrag.com kanal Mu haslo 1234
Ja będę dzisiaj wieczorem około 18:30 - 20
Czy ktoś się orientuje jak z populacją na globalnym serwerze MU? Gdzie znajdę polskich graczy i gildie? A może jakiś popularny priv z dużą bazą graczy?