Mu online Global - Tajemnice

w grze Mu online są mechaniki i tiery (setki) które dają nam różne bosty pasywne np.

-za nie używanie mikstur gra daje tiera z life regen
-regularne oczyszczanie lorencji nori devias i eleveland z potworków gra daje tier ze stopniem protektora który przyśpiesza postępy ze zdobywaniem innych tierów

tak powstają buildy np. bezkarny morderca ^^ reszta to moja słodka tajemnica :wink: Niech Mana Ultimate wam sprzyja !

ps. błędy powodują konsekwencje

Kościół w devias tłamsi błędy i oczyszcza z przeklenstw

elementy sa dostepne bez tych ksiazek

Zrzut ekranu 2025-07-04 164733

Ognisko leczy zmęczenie po odniesionych obrażeniach i usuwa klątwy xD :heart_eyes:

Nikomu nie ufać! XD w grze dzieje się obecnie Ragnarok

Zrzut ekranu 2025-07-07 105445
Odkryłem że to on odpowiedzialny jest za Ragnarok kiedyś na wigle nie miał nike axa wiec go niszcze!
Broń odzyska utracone światło! XD

każdy set ma swoje buildy i tiery np. bronze set wcale nie jest gorszy od dragon set czy tytana itp.
z bronią jest tak samo xD
polecam je dropić ^^

Po 10 zgonach postać nie żyje musisz grać od nowa jak chcesz zrobić build
Kościół zeruje zgony jak nie przestrzelisz liczby 10 zgonów
trzeba stać parę h nawet
Na pewno jest skill w grze co usuwa Tier z aureolą ale nie wiem jak go zdobyć

Zrzut ekranu 2025-07-09 165850
Tu są lekcje Duch stoi przed ksiegą XD lekcja to godzinka ok. ( chuj wie moze 7 ) Widać boski filar nad krzesłem jak duch stoi po wejsciu do kościoła(na starcie musisz czekać na ducha i tak go nie zobaczysz). Lekcje końcowe dają efekt
Zrzut ekranu 2025-07-09 165841 Tu ulepszasz skille myślę że godzinka moze dwie moze 10 xD zmienia się powoli wygląd i efekt skillu (im wiecej masz skilli tym wolniej idzie ^^)
cierpliwość wymagana ^^ to jedna z paru możliwości ulepszania buildu (czasy jakie podałem mogą być inne kościoł nie opanowałem dokładnie)
Po za miastami np . w dungeon możesz tierować set i nie tylko xDZrzut ekranu 2025-07-09 193119 jak ten niebiański filar widać przed wejściem na krzesło znaczy że duch jest i moze uczyć to trwa sekunde tylko xD

O czym ty pierdolisz?

Ja pierdole… Tu jakis kult sie utworzyl XD

won stąd pedały bo mi tu brudzicie XD

Mam do sprzedania Kwetiapine albo Chlorprotyksen jak potrzebujesz ^^

A dobre XD?

No nie wiem… Widze ze piszesz sam ze soba jak potluczony to pomyslalem ze ci sie przyda jakis neuroleptyk na schize XD

Ja myślałem że nowe dopy wyszły … XD

Hahaha - tobie juz chyba wystarczy wariat XD

Jak coś to są notatniki cyfrowe i taktylne. To forum to jest równie stabilnym sposobem przechowywania informacji co mail na wp.pl