MU Online-GLOBAL

Witam

Mam zamiar zacząć grać w MU Global, wcześniej grałem tylko na privach i chciałbym się od was dowiedzieć jaki jest Build dla Fairy Elf/Muse Elf, po za tym chciałbym wiedzieć jak się teleportować między miastami w Google znalazłem taki poradnik do tyczący Taleportacji: http://homepage.eircom.net/~aiki/MU/ruch.htm i nie wiem czy ten poradnik tyczy się Global`a czy privów, zależ mi na w miarę szybkiej odpowiedzi.

Z góry dzięki za pomoc ;)

WitamMam zamiar zacząć grać w MU Global, wcześniej grałem tylko na privach i chciałbym się od was dowiedzieć jaki jest Build dla Fairy Elf/Muse Elf, po za tym chciałbym wiedzieć jak się teleportować między miastami w Google znalazłem taki poradnik do tyczący Taleportacji: http://homepage.eircom.net/~aiki/MU/ruch.htm i nie wiem czy ten poradnik tyczy się Global`a czy privów, zależ mi na w miarę szybkiej odpowiedzi.Z góry dzięki za pomoc

Po 1. Mu online global, różni sie od privów tylko tym, ze istnieje mniej bugów i wiecej haxow.

Teleporty sa pod klawiszem ,,M" Czyli to samo jak na privach.

Elf to w sumie Agility i Strengh.(jeśli chodzi o dmg) A leczenie (ene/agi/str.)

Te poradniki sa przestarzałe i nie aktualne. Wszystkiego dowiesz sie z początkowych zadań od Buff Elfa.

Energy Elf: siła, agility pod set(najlepiej vine+9+12 lub jeśli będziesz pr0 to pod +15+16). Reszta w energie. Jeśli dojdziesz do 300+ dodaj trochę punktów do witality, mniej więcej 200.

Agility Elf: siła pod set, agility jako statystyka podstawowa czyli na maxa.

Na mu online guia znajdziesz kilka ciekawych poradników w języku angielskim.

WitamMam zamiar zacząć grać w MU Global, wcześniej grałem tylko na privach i chciałbym się od was dowiedzieć jaki jest Build dla Fairy Elf/Muse Elf, po za tym chciałbym wiedzieć jak się teleportować między miastami w Google znalazłem taki poradnik do tyczący Taleportacji: http://homepage.eircom.net/~aiki/MU/ruch.htm i nie wiem czy ten poradnik tyczy się Global`a czy privów, zależ mi na w miarę szybkiej odpowiedzi.Z góry dzięki za pomoc
Jest sens grać na globalu ? Z tymi wszystkimi haxami i duplikowaniem itemów ? Już lepiej chyba poszukać sobie jakiegoś low rate priva :)

Ok bardzo dziękuję za pomoc, jeśli jeszcze ktoś chce mi coś jeszcze doradzić proszę bardzo, a jak nie to proszę o zamknięcie tematu, ja najwyżej jeszcze później wejdę potwierdzić zamknięcie tematu... ;)

Ok mam problem ponieważ po włączeniu gry, oczywiście przez główną stronę, pojawia mi się okno, i niby gra się uruchamia, ale po chwili to okno się wyłącza i koniec mojej gry... <_<

Poradzicie coś... Proszę ;)

Ok bardzo dziękuję za pomoc, jeśli jeszcze ktoś chce mi coś jeszcze doradzić proszę bardzo, a jak nie to proszę o zamknięcie tematu, ja najwyżej jeszcze później wejdę potwierdzić zamknięcie tematu... Ok mam problem ponieważ po włączeniu gry, oczywiście przez główną stronę, pojawia mi się okno, i niby gra się uruchamia, ale po chwili to okno się wyłącza i koniec mojej gry... Poradzicie coś... Proszę

To jest magia Webzenu, który ostatnio przesadza.

proponuje Zhyper Mu, albo jakis inny gdzie gra multum ludzi.

ja właśnie zaczynam teraz.

Energy Elf: siła, agility pod set(najlepiej vine+9+12 lub jeśli będziesz pr0 to pod +15+16). Reszta w energie. Jeśli dojdziesz do 300+ dodaj trochę punktów do witality, mniej więcej 200.Agility Elf: siła pod set, agility jako statystyka podstawowa czyli na maxa.Na mu online guia znajdziesz kilka ciekawych poradników w języku angielskim.

Ok już wszystko działa, ale teraz tak bo interesuję mnie gra Energy Elf i teraz tak jak mam ładować staty:

Co lvl mam 5 pkt. i teraz tak 2 w STR 2 w AGI i 1 w ENE i od 300 lvl mam dawac w Vit czy jak??

Witam

Mam zamiar zacząć grać w MU Global, wcześniej grałem tylko na privach i chciałbym się od was dowiedzieć jaki jest Build dla Fairy Elf/Muse Elf, po za tym chciałbym wiedzieć jak się teleportować między miastami w Google znalazłem taki poradnik do tyczący Taleportacji: http://homepage.eircom.net/~aiki/MU/ruch.htm i nie wiem czy ten poradnik tyczy się Global`a czy privów, zależ mi na w miarę szybkiej odpowiedzi.

Z góry dzięki za pomoc ;)