Mu online - problem :(

Witam! ! ! wszystkich, jestem tu nowy chociaz juz od dawna wchodzę na tę stronę ale nigdy nie byłem na forum. . .

Mam problem z grą MU online - grałem kiedyś w MU i niedawno znów zainstalowałem bo chiciałem sobie przypomnieć jak to jest grac w fajne MMORPG. . . Ale gdy wchodzę do gry wyskakuje tableka :

"You are disconnected from the server"

I nic nie mogę zrobić a jak dam OK to wyłącza grę, mam tam trzy konta i nawet jak robiłem nowe i nową postać to to samo. . . :( :( :(

z góry dziekuje za rozwiązanie mojego problemu

aa chodzi ci o mu na globalu ? jeżeli tak to serwery są teraz zamknięte bo Webzen ponownie przejmuje Mu od K2 i MU rusza chyba 28 kwietnia z sezonem 4

z góry dziękuje, naprawdę szacun. . .

Nikt mi jeszcze nie pomógł a pisałem o tym na 1000 forach. . .

Dzięki

28 kwietnia - czyli - wtorek

Czy na pweno MU rusza we Wtorek? ? ?

Bo napisałeś "chyba rusza"

@Warn za złamanie punkt 2.4 regulaminu. Na przyszłość używaj opcji edytuj. - Kubox66

28 kwietnia - czyli - wtorekCzy na pweno MU rusza we Wtorek? ? ? Bo napisałeś "chyba rusza"@Warn za złamanie punkt 2.4 regulaminu. Na przyszłość używaj opcji edytuj. - Kubox66

28 rusza beta, jak sie rejestrnales na www.webzen.com miedzy 22-26 kwietnia (moze jeszcze mozna), to bedziesz mogl zagrac na postaciach, ktore po zakonczeniu bety zostana usuniete, a jezeli nie, to czeka Cie czekanie do 1 maja aż beta testy zostana zakonczone.

Bardzo proszę, napiszcie mi gdzie mam założyć konto do MU,

Bo wchodziłem www.webzen.net i w zakaldke MU online,

założyłem konto i czekam i nic mi nie przychodzi na poczte. . .

A dzisiaj jest pierwszy maja

Jeśli możecie napiszcie mi jak i co mam zrobić aby grać. . .

Z góry dziękuje

Bardzo proszę, napiszcie mi gdzie mam założyć konto do MU,Bo wchodziłem www.webzen.net i w zakaldke MU online,założyłem konto i czekam i nic mi nie przychodzi na poczte. . . A dzisiaj jest pierwszy majaJeśli możecie napiszcie mi jak i co mam zrobić aby grać. . .Z góry dziękuje

Gdzieś widziałem jak ktoś mówił, że mail przychodzi tylko na poczte o2 :P

Aha, no i nie jestem pewny czy pelna wersja rusza 1 maja, czy 1 czerwca...

Witam! ! ! wszystkich, jestem tu nowy chociaz juz od dawna wchodzę na tę stronę ale nigdy nie byłem na forum. . .

Mam problem z grą MU online - grałem kiedyś w MU i niedawno znów zainstalowałem bo chiciałem sobie przypomnieć jak to jest grac w fajne MMORPG. . . Ale gdy wchodzę do gry wyskakuje tableka :

"You are disconnected from the server"

I nic nie mogę zrobić a jak dam OK to wyłącza grę, mam tam trzy konta i nawet jak robiłem nowe i nową postać to to samo. . . :( :( :(

z góry dziekuje za rozwiązanie mojego problemu