Mu Rebirth ekipa?

Siemka czy też mógłbym z wami pograć. Grałbym 1 raz w tą grę , więc nie będe za bardzo ogarniał i może byście mi troche pomogli???

Jutro wbije, chyba że dziś coś chcecie omówić :)

Nick TS: Kudłaty lub Simeonus

P.S. Jak kolega wyżej pierwszy raz będę miał okazję pograć.

VampirLord, wiadomo, że będzie wipe, ale chodzi o to, żeby sprwadzić jak z balansem, kim warto grać i zgrać jakąś ekipę już do grania. :)

ps. Moj nick na ts : Sante/Rayu

w tym mu bedzie zupelnie inny balans klas niz dotychczas wiec warto przetestowac przez te pare dni wszystkie postacie by wiedziec czym grac na OBT

Są wakacje, większość z nas się uczy, więc mamy czas. Poza tym nie wszyscy grali w MU, a nawet Ci co mieli styczność po balansie pewnie będzie inaczej. W CBT każdy ogarnie klasę jakąś, my jako ekipa się zgramy i jak będzie OBT to damy czadu :)

Swego czasu gralo sie na x-worldzie i na globalu. xworld(50 res) global (393 poziom.)

Zobacze jak to bedzie wyglądać i pewnie wbije do was na ts.

Duzo sie zmienilo od czasów sezon 3/4?(ostatnie na jakich gralem)

Ogólnie jak się zgłosiłem ale na ts będę mieć nick matrixowykot ^^

Zgłaszam się w 100%

Mój nick TS: Different-Bury :P

Kiedy spotkanie na ts ??

tak dla Waszej wiadomości - MU:R już działa

Siema,będzie po tygodniu usuwanie postaci czy nie? ;> bo nie wiem czy ostro napierdzielac od poczatku?

ts niby jest a pokoj do niego ?

A jeszcze jedno o co chodzi z tym wipe ??

Też jestem chętny do grania, własnie ściągam clienta.

Wipe to usunięcię wszystkich postaci po zamkniętych testach aby grazce w OBT mieli równe szanse.

jak ustawic rozdzielczosc zeby rozciagnelo na caly ekran 1920 x 1080 ... bo mam male gowno beznadziejnie sie na tym gra

jak cos to wbijajcie na TS

Ktoś coś się zbiera? :D Nie było tematu, a zapewne sporo ludzi czeka, więc możnaby coś pograć razem. :D