Siemka czy też mógłbym z wami pograć. Grałbym 1 raz w tą grę , więc nie będe za bardzo ogarniał i może byście mi troche pomogli???
Mu Rebirth ekipa?
Jutro wbije, chyba że dziś coś chcecie omówić
Nick TS: Kudłaty lub Simeonus
P.S. Jak kolega wyżej pierwszy raz będę miał okazję pograć.
VampirLord, wiadomo, że będzie wipe, ale chodzi o to, żeby sprwadzić jak z balansem, kim warto grać i zgrać jakąś ekipę już do grania.
ps. Moj nick na ts : Sante/Rayu
w tym mu bedzie zupelnie inny balans klas niz dotychczas wiec warto przetestowac przez te pare dni wszystkie postacie by wiedziec czym grac na OBT
Są wakacje, większość z nas się uczy, więc mamy czas. Poza tym nie wszyscy grali w MU, a nawet Ci co mieli styczność po balansie pewnie będzie inaczej. W CBT każdy ogarnie klasę jakąś, my jako ekipa się zgramy i jak będzie OBT to damy czadu
Swego czasu gralo sie na x-worldzie i na globalu. xworld(50 res) global (393 poziom.)
Zobacze jak to bedzie wyglądać i pewnie wbije do was na ts.
Duzo sie zmienilo od czasów sezon 3/4?(ostatnie na jakich gralem)
Ogólnie jak się zgłosiłem ale na ts będę mieć nick matrixowykot ^^
Zgłaszam się w 100%
Mój nick TS: Different-Bury
Kiedy spotkanie na ts ??
tak dla Waszej wiadomości - MU:R już działa
Siema,będzie po tygodniu usuwanie postaci czy nie? ;> bo nie wiem czy ostro napierdzielac od poczatku?
ts niby jest a pokoj do niego ?
A jeszcze jedno o co chodzi z tym wipe ??
Też jestem chętny do grania, własnie ściągam clienta.
Wipe to usunięcię wszystkich postaci po zamkniętych testach aby grazce w OBT mieli równe szanse.
jak ustawic rozdzielczosc zeby rozciagnelo na caly ekran 1920 x 1080 ... bo mam male gowno beznadziejnie sie na tym gra
jak cos to wbijajcie na TS
Ktoś coś się zbiera? Nie było tematu, a zapewne sporo ludzi czeka, więc możnaby coś pograć razem.