Ktoś coś się zbiera? Nie było tematu, a zapewne sporo ludzi czeka, więc możnaby coś pograć razem.
Mu Rebirth ekipa?
Zgłaszam się, z tego co wiem jeszcze co najmniej z 4-5 osób mi pisało, że zagra.
Kontakt na razie na pw. lub gg [usunąłem XD] - można zrobić konfe i dogadać sprawy TS'a itp. żeby nie robić spamu na forum
Także się zgłaszam. Są już może jakieś plany?
ja moge grac jako ee ogarnijcie tylko jakiegos TS lub venta
Zapraszamy na ts: ts.how2play.pl:9988
tez sie przylacze
Dołączam się
Ja się zgłaszam ostrzegam ,że nie miałem styczności z grą interesuje od jakiego wieku werbujecie
Narazie chyba każdego kto się zgłosi do gry, myśle, że chodzi przede wszystkim o dobrą zabawę, jeżeli zachowujesz się w miare ogarnięcie to zapraszam. Od jutra samego rana będę na TS podanym przez Curenor 'a :>
@ketiow, spoko pewnie wiekszość z tej ekipy albo nie grała, albo grała tak dawno, że nic nie pamięta
Tez sie zglaszam. Tylko kim mam byc?
to sa testy wiec obojetnie. Testy maja byc do 10 lipca
Fajnie wiedzieć że "młodsze" pokolenia graczy będą miały okazję zagrać w rewolucyjną wersję MU Online. Pamiętam jak w 2005 roku była to jedyna, interesująca darmowa gra online na rynku, setki aktywnych graczy z Polski i nieustające walki o spoty/pk z Brazylijczykami. Może teraz będzie podobnie? Na pewno tak! Po raz kolejny pokażemy klasę ;-)
Na pewno! Ja gralem tylko na prywatnym serwerze SoulMu gdzie jest 2 sezon a na Mu Rebirth chyba bedzie taki jak na normalnym Mu?
Twórcy, mówią o zbalansowaniu PvP więc mamy nadzieje, że nie będzie samych RF'ów na serwerze, bo jak dla mnie to okazałoby się failem z ich strony. Dokładnie grajcie kim chcecie na razie to tylko testy, wiec i wy testujcie jaką klasą gra wam się najprzyjemniej ! Widzę, że niezła ekipa się szykuje mam nadzieje, że chociaż połowa z was zostanie na troche dłużej
Ps. już czuje te walki o spota xD (chociaz 400lvl w 1-3h ma być)+resety.
dołączam się Gdybyście chcieli moge ogarnąć ts
Ts jest Zapraszamy: ts.how2play.pl:9988
Chętnie zagram .
no coz dzis wczesniej trzeba isc spac by jutro cala noc expic i sie napierdalac
Witam, jak coś też się piszę na wspólną gierkę.
nick na ts'ie : Parszywy
A a=jakby co moj nick na ts to Demun103. Narazie jestem na lapku i niezbyt idzie mi granie w jakakolwiek gre ale jak bede mial normalnego kompa to oczywiscie