Mu Rebirth ekipa?

Ktoś coś się zbiera? :D Nie było tematu, a zapewne sporo ludzi czeka, więc możnaby coś pograć razem. :D

Zgłaszam się, z tego co wiem jeszcze co najmniej z 4-5 osób mi pisało, że zagra.

Kontakt na razie na pw. lub gg [usunąłem XD] - można zrobić konfe i dogadać sprawy TS'a itp. żeby nie robić spamu na forum :)

Także się zgłaszam. Są już może jakieś plany?

ja moge grac jako ee ogarnijcie tylko jakiegos TS lub venta

Zapraszamy na ts: ts.how2play.pl:9988 :)

tez sie przylacze :)

Dołączam się

Ja się zgłaszam ostrzegam ,że nie miałem styczności z grą interesuje od jakiego wieku werbujecie :)

Narazie chyba każdego kto się zgłosi do gry, myśle, że chodzi przede wszystkim o dobrą zabawę, jeżeli zachowujesz się w miare ogarnięcie to zapraszam. Od jutra samego rana będę na TS podanym przez Curenor 'a :>

@ketiow, spoko pewnie wiekszość z tej ekipy albo nie grała, albo grała tak dawno, że nic nie pamięta :)

Tez sie zglaszam. Tylko kim mam byc? :D

to sa testy wiec obojetnie. Testy maja byc do 10 lipca

Fajnie wiedzieć że "młodsze" pokolenia graczy będą miały okazję zagrać w rewolucyjną wersję MU Online. Pamiętam jak w 2005 roku była to jedyna, interesująca darmowa gra online na rynku, setki aktywnych graczy z Polski i nieustające walki o spoty/pk z Brazylijczykami. Może teraz będzie podobnie? Na pewno tak! :D Po raz kolejny pokażemy klasę ;-)

Na pewno! Ja gralem tylko na prywatnym serwerze SoulMu gdzie jest 2 sezon a na Mu Rebirth chyba bedzie taki jak na normalnym Mu?

Twórcy, mówią o zbalansowaniu PvP więc mamy nadzieje, że nie będzie samych RF'ów na serwerze, bo jak dla mnie to okazałoby się failem z ich strony. Dokładnie grajcie kim chcecie na razie to tylko testy, wiec i wy testujcie jaką klasą gra wam się najprzyjemniej ! Widzę, że niezła ekipa się szykuje mam nadzieje, że chociaż połowa z was zostanie na troche dłużej :D

Ps. już czuje te walki o spota xD (chociaz 400lvl w 1-3h ma być)+resety.

dołączam się ;) Gdybyście chcieli moge ogarnąć ts ;)

Ts jest ;) Zapraszamy: ts.how2play.pl:9988

Chętnie zagram :).

no coz dzis wczesniej trzeba isc spac by jutro cala noc expic i sie napierdalac :)

Witam, jak coś też się piszę na wspólną gierkę.

nick na ts'ie : Parszywy

A a=jakby co moj nick na ts to Demun103. Narazie jestem na lapku i niezbyt idzie mi granie w jakakolwiek gre ale jak bede mial normalnego kompa to oczywiscie :D